2821
2789

تا غیرت چی معنی داشته باشه از سمت تو ؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به نظر من غیرت یعنی محافظت از شما در برابر آسیب ها یا خطرات بیرونی

گیر دادنای الکی رو پوشش و... به نظر من بیخوده هرکس قبل ازدواج مدل پوشش طرف مقابلش رو میبینه و بعدش دیگه این جور مسائل به نظر من بچه بازیه

روم حساس هست ولی میدونه از پس خودم بر میام

فقط وقتی بدونه کسی باعث اذیت و ازار و تهدید و اینام شده غیرتش و نشون میده

راجب پوشش میگه خودت خوب میدونی کجا چی بپوشی از ۱۰۰ بار یه بارش ممکنه نظر بده و وقتی میگه میدونم لابد یچیزی راجب اون جمع میدونه که داره میگه

بازم بستگی داره غیرت و توی چی معنی کنی گلم

اینکه چی بپوشم و بیرون برم و...روی این چیزا حساسیت نداره ولی خیلی حساس به اینکه کسی کوچیک ترین بی احترامی به من نکنه مثلا جمعی باشیم من حال نداشته باشم کمک کنم و...جای من کمک میکنه که کسی به خودش اجازه نده به من چیزی بگه

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

نه من میگم شوهر غیرتی خوب نیست البته در چه حد ببینیم باید غیرتی بشه اگه در حد این باشه مکه زنش با یه مرد غریبه خیلی خو گرفته مثلا باید غیرتی بشه و بهش تذکر بده ولی اگر بخواد برا حجابشو لباس بهش گبر بده اصلا خوب نیست مرد باید بلد باشه کجا غیرتی بشه کجا نشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز