2777
2789
عنوان

مقصر کیه❓

1530 بازدید | 21 پست

یه خانمی توی مهمانی خیلی با من بدرفتاری کرد

بعدش هم خیلی پشت سرم حرف زده پیش بقیه

گویا مشکل اصلیش این بوده که شخص مورد علاقه اش امده پیش من و حال خواهرم رو پرسیده

و ازم خواست عکس شوهر و بچه هام رو بهش نشون بدم

خطاب به عکس بچه هام گفت چه خوشگله ؛ منم تشکر کردم

این خانم هم فکر کرده بود ایشون به من گفته خوشگله!!!

من اصلاً نمیخواستم برم اونجا و تولد فرزند دوستم بود و اون بچه انقدرررر اصرار کرد مجبور شدم برم؛ سالها هم هست که بعد ازدواجم توی جمع اینا نیستم خداروشکر و با اکثرشون از جمله همینی که امد حال خواهرم رو پرسید سالهاست حرف نزدم

حتی شماره موبایل هم رو هم نداریم

.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سر یک موضوع کوچیک درگیری ایجاد شده

مشخصه مشکل از اون بنده خداست

نادیده بگیر سر سنگین باش ادامه اش نده

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗️

میگی پشت سرم حرف زده . حرف پشت سر میمونه دیگه. جرعت نداشته توی روت بگه هروقت دیدیش با حوصله بگو اینکارو کردی شنیدم دیدم تکرار نکن. اینقدر مشکلات زیاد هست به خدا هیچکس الویت فکریش من تو نیست پس بزار حرف بزنه مردم یادشون میره دیشب چی خوردن زندگی کن خکش باش بگرد بچرخ بخند ولی بری تو فکر میگه زدم ریحتمش بهم.😉

یه نویسنده 😉

سر یک موضوع کوچیک درگیری ایجاد شده مشخصه مشکل از اون بنده خداست نادیده بگیر سر سنگین باش ادامه اش ند ...

من دیگه هیچ وقت قرار نیست خانومه رو ببینم و جوابی هم براش ندارم

ولی خیلی ناراحت شدم

آخه یکی به دوتا بچه زیر ۱۰ سال گفته خوشگل

کجاش زشته آخه

.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز