ghazaliii_zed مدیر استارتر عضویت: 1405/02/10 تعداد پست: 5 عنوان قارچ پوستی 310 بازدید | 4 پست سلام بچه ها کمکم کنین لطفا رو پوست دستم قارچ زدم سه هفته ای میشه الان با پاهامم زده قرص کتوکونازول هم خوردم صابون گوگرد هم زدم اما بدترشدن بهتر نشدم اگه کسی تجربه ای داره بگه چیکنم خوب شم😭🥺 1405/02/17 | 16:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6413 پماد کتوکونازول بزنپیش دکتر برو در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
nazo_o عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 1024 واااااییی منم گرفتم خودم شروع کردم به کرم زدن قرص هم داشتم ولی نخوردم ولی هعی بد تر و بدتر شد دیگه مجبور شدم برم دکتر قرص بخورم و ایناخیلی بیماری سمجیه تو اشتباه منو نکن برو دکتر حتما
ghazaliii_zed مدیر استارتر عضویت: 1405/02/10 تعداد پست: 5 واااااییی منم گرفتم خودم شروع کردم به کرم زدن قرص هم داشتم ولی نخوردم ولی هعی بد تر و بدتر شد دیگه م ... شرایط دکتر رفتنو فعلا ندارم🥲میشه بگی دکتر چیا داد ک خوردی خوب شدی
vgym22 عضویت: 1405/02/01 تعداد پست: 407 سلام شاید قارچ نیست اگزما باشه تشخیص دکتر باید باشه اگه قارچ نباشه با این دارو خوب نمیشه در مسیر پیشرفت، با قلبی سرشار از انرژی و لبخندی بر لب.