2789
عنوان

مادرم

106 بازدید | 16 پست

سلام،۲۰ سالمه دانشجوی ترم اول حسابداری شهرمونم،چند روز دیگه امتحانام شروع میشه اما نمیتونم بخونم.

مامان و بابام بیست و دو سه ساله که ازدواج کردن،بابام اوایل هیچی نداشت اگه پول دستش میومد خرج میکرد اما حداقل خوب بود اونموقع ،مامانمم وقتی منو به دنیا اورد ۱۹ سالش بود،از همون موقع نه لباس میخرید نه ولخرجی میکرد نه هیچی ،پولای بابامو جمع میکرد تا خونستیم خونه بسازیم،تا دوسال پیش همچی خوب بود،درسته که یه موقع هایی دستمون تنگ بود اما دلمون شاد بود.دوسال پیش رفتارای بابام عوض شد دیر از سرکار میومد،جمعه ها میرفت به بهونه کوه رفتن تا دیر وقت نمیومد.فهمیدیم یکی دوساله معتاد شده میره آشغال جمع میکنه میده مواد میکشه.بخدا بابام خیلی ادم خوبی بود همه سرش قسم میخوردن نمازشو هیچ وقت ول نمیکرد ولی به کل عوض شد.توی عید رفت خونه باباش و ابرو مامانمو برد که اره بهم پول نمیده خونه حکومت نظامی شده و اینا.مامانم با اینکه خط قرمزش اعتیاد بود به پای بابام موند کلی زجر کشیدیم ترکش دادیم.دیگه از اون به بعد مامانم بد بین شد.بابام تا یه پولی دستش میاد سریع خرجش میکنه و درست نمیگه کجا خرجش کرده.هر روز تو خونمون جنگ داریم مامانم سرکار میرع خیلی خسته میشه وقتی خونه میاد با کارای بابام بدتر میشه.چند باری مامانم گفته میخوام طلاق بگیرم ولی نگرفته.چند روزه دوباره بحثشون بالا گرفته امروز صبح مامانم وسایلشو جمع کرد از خونه زد بیرون.جایی رو نداره بره با ماشین رفته.نمیدونم چیکار کنم یه طرفه نمیرم ولی بابام مقصره هعی همکارا و خانوادش پرش میکنن،از طرفی مامانمم دیگه خیلی بدبین شده،سر چیزای الکی دعوا میکنه .یه داداش کوچیکتر دارم هر دوتامون عصبی و افسرده شدیم هیچ راه در رو هم نداریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق خودکشی نیست عزیزم.برای همچین روزایی گذاشتن .تا به ارامش برسین

راست خودمم میگم کاش طلاق میگرفتن حداقل مامانمم راحت میشد.اما داییم و زنش تازه طلاق گرفتن مامانم میگه اونوقت میگن ما مشکل داریم نمیدونم واقعا

زنگ بزن به مامانت ببین کجاست جواب نداد دوباره بزن آنقدر بزن که جواب بده ارومش کن ...حتما پیش مشاوره ...

جواب نمیده وقتی هم میده داد میزنه که چرا دستم از سرم بر نمیداری میگه من به خاطر تو و داداشت تا الان موندم و سوختم تو این زندگی،مشاور هم اگه بهش بگم میگه شما فک میکنید من مشکل دارم طرف باباتونید

مامانت خیلی گناه داره طفلی الان دیگه باید با دل خوش مینشست موفقیت ها و عروس شدن تورو ببینه
از دست این مردا

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
مامانت خیلی گناه داره طفلی الان دیگه باید با دل خوش مینشست موفقیت ها و عروس شدن تورو ببینهاز دست این ...

اره بیشتر از خودم دلم برا مامانم میسوزه ولی کاری از دستم بر نمیاد،الان بهش زنگ زدم میگه تو ماشین نشستم میخوام یه خونه اجاره کنم جدا زندگی کنم

راست خودمم میگم کاش طلاق میگرفتن حداقل مامانمم راحت میشد.اما داییم و زنش تازه طلاق گرفتن مامانم میگه ...

بهش میگم طلاق بگیر میگه نه پول وکیل دارم نه کسی رو دارم کنارم که کمکم کنه میگه اگرم طلاق بگیرم بابات نه مهریه داره که بده نه هیچی فقط من تو فامیل بد میشم

اگه میتونید و بابات گوش شنوا داره با بابات صحبت کن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اگه میتونید و بابات گوش شنوا داره با بابات صحبت کن

با بابام حرف میزنم میگه تقصیر مامانته همش داره با من میجنگه به مامانمم میگم میگه تقصیر باباته با کارا و رفتاراش منو عاصی کرده

با بابام حرف میزنم میگه تقصیر مامانته همش داره با من میجنگه به مامانمم میگم میگه تقصیر باباته با کار ...

مامانم میگه تو و داداشتم مث باباتونونید اخه مگه من چیکار کردم،هر وقت بحثی بوده سعی کردم دلداریش بدم باهاش حرف بزنم همیشه هم بیشتر طرف اونو میگیرم ولی اینگار منو به چشم یه بچه کوچیک میبینه که هیچی حالیم نیست

مامانم میگه تو و داداشتم مث باباتونونید اخه مگه من چیکار کردم،هر وقت بحثی بوده سعی کردم دلداریش بدم ...

به دل نگیر مامانت الان سطح ناراحتیش بالاس منم وقتی خیلی عصبی بشم کوچکترین حرفی بچه هام بزنن میگم مثل باباتونید

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
به دل نگیر مامانت الان سطح ناراحتیش بالاس منم وقتی خیلی عصبی بشم کوچکترین حرفی بچه هام بزنن میگم مثل ...

دیگه واقعا نمیکشم دیگه نمیتونم ،من سطح تحملم خیلی پایینه ولی حقم نیست تو بیست سالگی صد تا چروک رو صورتم بیوفته ،موهام کلا سفید شده،همش یا معده درد دارم یا سردرد دارم نمیدونم چیکار کنم