2777
2789
عنوان

حذف قند

1015 بازدید | 37 پست

من دو هفتست قند مصنوعی رو حذف کردم و نون و برنج هم کم کردم دو سه بار در هفته برنج خوردم

ولی بعضی روزا وقتی پا میشم سرگیجه دارم

شما تجربه ای دارید چقدر وزن کم کردید ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من پیش متخصص تغذیه رفتم با اینکه قندم بالاست قندو حذف نکرد

خب اون حالیش نبوده😂بری باشگاه مربی بهت میگه ۷۰ درصد تغذیه اس ۳۰ درصد ورزشه

خیلی خورد و خوراک مهمه.وقتی قند های مصنوعی حذف بشن بدن از قندها و چربی های ذخیره شده استفاده میکنه برای همین وزنت میاد پایین

قند طبیعی میخوری؟ عسل میوه خرما اینا

کاش تو سال ۹۴ دوست دختر مهراد هیدن بودم، میومد سفید بهم تو اردیبهشت، کل جوونیمو تفریح میکردم آخرم تو پارتی میمردم راحت میشدم دوست پسرمم یه آهنگ برام میخوند، هیچوقتم این روزهارو نمیدیدم.

جوابش سادس نباید قندو حذف کنی این رژیم گرفتن نیس فقط آسیب زدن به بدنته

چی میگی عزیز؟؟؟اصلا قند مضرر باید حذف شه.فقط نباید وعده های غذایی حذف بشن.بعداازظهرم دو تیکه میوه و مغزیجات بخوره اینطوری قندهم دریافتمیکنه

قبله دو عالم هستم

قند مصنوعی رو حذف کن ولی کربوهیدرات که شامل برنج و نان به هیچ عنوان قطع نکن بجاش از نان جو که جز کربوهیدرات پیچیده استفاده کن،نان جو باعث میشه زمان گرسنگی کمتری رو احساس کنی و هم باعث لاغری میشه،حتی ورزشکارهای حرفه ای هم قطع کربوهیدرات رو دیگه انجام نمیدن.

صبحانه بجای نون اوتمیل بخور ۲عدد خرما یا ۵عدد مویز

ساعت ۱۰ صبح یک عدد سیب ۱ لیوان چای سبز با یه تکه شکلات تلخ

ورزشکارهای حرفه ای ناهار یه قاشق ذرت بجای برنج برای حفظ قند خون میخورن

چی میگی عزیز؟؟؟اصلا قند مضرر باید حذف شه.فقط نباید وعده های غذایی حذف بشن.بعداازظهرم دو تیکه میوه و ...

🤣من بدون حذفه کامله قند و بدون حذف نون و برنج و کرب با روزی ۱۵۰۰ کالری ۱۷ کیلو تو ۴ماه کم کردم عضله سازی ام کردم قرار نیس قند تا تو چشات بخوری که همین پروتین باری که میخوری قند داره وی کاله قند داره الانم بیشتره ۶. ۷ماهه وزنم ثابته

ای کاش خاور در میانم بود ولی در خاور میانه نبودم🤦🏻♀️