2777
2789
عنوان

حذف قند

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 42 پست
برنج و نون میخورم فقط از حالت معمولی یکم کمتر طوری که یکم احساس سیری میکنم ولی از طرف دیگه کلا قند و ...

چقد براتون تاثیر داشته؟

(منم مبتلام دقیقا همینو شروع کردم میخواستم ببینم چقدر اثر داره)

بیین قند طبیعی تو حذف نکن بدن احتیاج داره واقعا

شکر سفیدو قهوه ای نخور اصلا که انسولین نسوزونه

خرما، عسل، شیرینی های مخصوص که با استیویا درست میشه و اینجور چیزا رو استفاده کن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من با حذف قند مصنوعی و تصفیه شده و کربوهیدرات پیچیده رو کم کردم

تو یک ماه ۵ کیلو کم کردم

ماه دوم سرگیجه شدید میگرفتم و افت قند و دست وپاهام میلرزید مامانم یه اب میوه داد در تعجب خوب شد نتونستم ادامه بدم یعنی مامانم نزاشت

استعداد چربی سوزی زیادی دارم

و پوستم ریخت و چربی هااب شد و شل شد بدنم و حالم بد شد جلوی اینه ترسناک شده بودم

ما گم شدگانیم که اندر خم دنیا تنها هنر ماست که مجنون حسینیم.🫀

منم خیلی اضافه وزن دارم تسترونم به شدت بالاست دوتا بچه کوچیک پشت سر هم اوردم الان یه کم بزرگتر شدن رفتم سراغ درمان با همین داروهای هورمونی وزنم بیشترم شده انگار پف داره بدنم متفورمین هم بهم داده و بقول شما سرگیجه و ضعف یهویی میگیرم تنبلی شدید تخمدان هم دارم

خیلیم تحرک دارم دریغ از یه ذره وزن کم کردن باید یا باشگاه برم یا پیاده روی مداوم که بازم با دوتا بچه سخته یعنی شرایط شوهرمم الان جوری نیست ک بتونه یه تایمی بیاد پیش بچه ها

خلاصههههه که منم دلم میخواد لاغر بشم اعتماد بنفسم صفر شده

آقایون لطفا درخواست دوستی ندین ممنون💍🙂

نون و برنج هم همینطور

بیش از حد کم میخوری

برنج و نون رو هروز بخور اما کم

برنج من تو نهار ٧قاشق غذا خوریه

تو اگه شدید میگیری ۵قاشق بخور

نونم کم تر از یک کف دست یه مربع کوچیک

به تیکه های کوچیک برشش میدم و با غذام میخورم

نون میتونی از نون های بدون آرد سفید استفاده کنی

نون های تست ٧غله یا تست با خمیر ترش خیلی بهترن

نون معمولیم میخوری اول به ترتیب سنگک بهتره بعد بربری

لواشو نخوری اصلا بهتره

آب هم خیلی مهمه

من در روز ١٢تا ١۵لیوان آب میخورم

٨٠درصد مواقع که فکر میکنی گشنمونه در اصل تشنمونه و الکی کالری های اضافی جای آب وارد بدنمون میکنیم

آب بدنمون که کم میشه یا تموم میشه وقتی جاش خوراکی وارد بدن شه جای آب بدن کالری و چربی اضافه دريافت میکنه و اینجوری چربی یا کربوهيدرات بدن میاد بالا بدن چاق میشه

آب بخور دیدی گشنته هنوز اون موقع غذا بخور، جدا از اون قبل از خوردن هر چیزی باسد اب بخوری تا اگه جایی از بدن ابش کم شده باشه بره جاشو بگیره تا کالری نیاد جاش تو بدن

تو حتما کنارش میری باشگاه و خب مشخص کالری شماری داری.حذف قند درکل چیز بدی نیست اتفاقا خوبم هست.به جا ...

من کراسفیت کار میکنم تو یه سری جلسات تا هزار کالری میسوزونم

ای کاش خاور در میانم بود ولی در خاور میانه نبودم🤦🏻♀️

دقیقا حتی تو رژیم میگن اندازه کف دست انگشتا نه فقط کف دست.چجوری روزی سه تا نون میشه خورد

من اصن نون نمیخورم شاید مثلن هفته ای یه بار هوس کنم اونم یدونه تست پروتیین میخورم

ای کاش خاور در میانم بود ولی در خاور میانه نبودم🤦🏻♀️

چقد براتون تاثیر داشته؟ (منم مبتلام دقیقا همینو شروع کردم میخواستم ببینم چقدر اثر داره)

عزیزم جوابتون رو دادم نی نی یار تایید نکرد

تاثیرش برای من خیلی خوب بود چون ی سال با قرص های مختلف مثل دوفامد سیپروترون پروژسترون پریودم منظم بود این ماه قرص نخوردم جز اوابوست چون ماه بعد میخوام اقدام کنم و دو روز زودتر از موعدم پریود شدم البته چون سیاهدونه عسل استفاده کردم و میکنم برای بارداری احتمالا جلو افتاد وگرنه به موقع میشدم تاثیراتش برای من جمع شدن شکم و پهلو بود من چاق نبودم ولی سه چهار کیلو اضافه وزن داشتم و شکم اورده بودم خیلی بهتر شدم پوستمم عالییی شده شفاف و صاف و بدون جوش پف صورتم خوابیده و درکل خودمو دوست دارم بعد این رژیم ها

بجای قند و اینا هر روز خرما و عسل و شیره ارده و صبحا هم ناشتا دوسین و پنج عدد بادام بدون پوست میخورم لبنیاتم حذف کردم پیاده روی هر چقد کم هم تاثیر داره انشالا جواب بده دیگه از شر قرص های هورمونی راحت شیم

2790
2778
2791
2779
2792