2777
2789
عنوان

جاریم تبریک نگفت😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 7611 بازدید | 156 پست

از دیدگاه من زشته وقتی طرف خودش نگفته بگم وای طلا خریدی؟؟؟ مبارک باشه

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان میترسم تبریک نگم

واسه منم تاپیک بزنی

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

گلی نمیشه گفت که حسوده،شایدم تو ذهن خودش گفته اگه من تبریک بگم ممکنه تو فکر کنی چقد دقت میکنه و حواسش ب اینه که چی گرفتیمو نگرفتیم،

نمیدونم که خودت بهتر تر الان نیشناسیش

مثلا من خودم اینجوری ام چیزارو دقت نمیکنم مگر اینکه یکی بگه النگو خریدم ببین چجوریه میپسندی اون موقع با کلی خوشحالی و ذوق تمجید تبریک میگم بش

اتفاقا حسود خودتی نه اون که زورت گرفته تبریک نگفته مگه تولدمه یا فکر میکنید چی هستید که بهتون حسووی میکنن

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 11 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز