2777
2789
عنوان

جاریم تبریک نگفت😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 7611 بازدید | 156 پست

ولی واقعا گاهی ادما انقدر درگیرن و دغدغه دارن که اصلا متوجه این نمیشن که شما 6تاالنگو تو دستته که تاهفته پیش نبود

من بارها شده برای تبریک چیزی به کسی زنگ زدم ولی انقدر ذهنم درگیر بوده که یادم رفته برای چی زنگ زدم و تبریک نگفتم

همه چیزو پای حسادت و بدجنسی نزارید

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بیخیال بابا به چه چیزا فکر میکنی، هرچی برات مهم تر باشه بیشتر سرت میادچرا ما آدما از کاه کوه میسازیم ...

اتفاقا اصلا برام مهم نیست وقتی تبریک نگفته یعنی ی جاش سوخته 😂😂

بعضیا اینجورین باید بگی مثلا النگو خریدم تا تبریک بگه دلیل نمی بینه شما نگی و تبریک بگه

دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم ،خیلی به دعاتون نیاز دارم ،شده اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد

من خودم هرکس چیزی بخره فوری تبریک میگم...ولی یه دونه جاری دارم خیلی حسوده پارسال شوهرم برام ماشین خرید همه بهم تبریک گفتن ولی اون باحرص نشسته بود😃ولی برام مهم نبود🤷♀️

💜خدابامن است💜

نه برام مهم نیست اتفاقا معلوم بود ک داره میسوزه تبریک نگفتدر حدی ک نمیتونست ظاهر رو حفظ کنه

بهتر

حسادته دیگه نمیشه کاریش کرد هرکاری کنی هم نمیتونه حسودی نکنه به ذات ادم برمیگرده

خب مگه برای خودت نخریدی؟

چرا تبریک گفتن یا نگفتن برات مهم باشه

ببین این یه مورد جزئیه

اگه از الان واسه این موارد ساده بخوای خودتو بند

تایید کردن یا نکردن دیگران کنی

وای به حال آینده

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

حوصله ای دارید فکر میکنید کی تبریک گفت کی نگفت؟مگه خریدی واسه تبریک بقیهمن که کسی چیزی بخره تا خودش ...

نه اخه چشممش همش رو النگوم بود با این وجود جیزی نگفت

من بودم حتما میگفتم چه خوشکله یا مبارکت باشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 11 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792