2777
2789
عنوان

جاریم تبریک نگفت😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 7611 بازدید | 156 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شاید جاریتم مثل منه . من متوجه هیچ تغییری در هیچ کس نمیشم و همه میدونن و دلخور نمیشن. حتی جاریم عمل بلفارو کرده بود و من اصلاااا متوجه نشدم در حالی که رد بخیه بود و خودش بهم گفت بعد که نگاه کردم دیدم اره راست میگه چقد عوض شده و حتی رد بخیه هم هنوز داره

نمیدونم چرا حس کردم شبیه شمسی تو اینستا هی اون دستتو میگیری بالا میچرخونی

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

ا.مبارکع

۲شاید اون هم مثل من اهل اسکن کردن سرتاپای طرف نیست و متوجه تغییرات چهره و طلا و امثال هم نمیشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 11 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز