2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 44 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

روزی ۵۰۰ کالری مگ میشه؟؟؟ برو پیش دکتر تغذیه یه رژیم اصولی بهت بدهصورت و پوستت خراب میشه ها همینجوری ...

فقط برای ۱۴ روز

اره میدونم بدن ادم نابود میشه تو کتو من کلییی ریزش مو پیدا کردم ولی الان یه طوری شدم ک فقط دوس دارم سریع وزن کم کنم

ببخشید اسی نمیتونم تاپیک بزارم میشه سوالمو اینجا بپرسم؟کلی خرج های جانبی میکنم ولی نمیدونم چرا زورم ...

اگه هزينه زورتون مياد با مربي هاي انلاين ورزش كنيد يه سميرا هست درست يادم نيست فاميليش فكركنم كرمي باشه (كربي به نام سميرا چند تايي هستن )عاليه ،اقاي شيرزاد هم خيلي خوبه هزينه هاشون هم كمه سميرا تو ماه دوسه روز تخفيف ميزاره -شيرزاد كه هميشه ورزشش بيشتر از همه هست و هزينه اش كمتر از مربي هاي ديكه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
مگر اینکه ی مدت خیلی به خودت سخت نگیری و روحیت دوباره برگرده ، بعدش پر قدرت شروع کنیاگه از لحاظ ذهنی ...

الان خیلی وقته ک شل گرفتم از مرداد ک از رژیم ذر اومدم هی میرفتم تو رژیم کالری شماری یکی دو روز ول میکردم باز ولی انگار مث رژیم کتو ک تند تند وزن کم میکردم الان طاقت ندارم و هرکاری میکنم ک درست کنم این طرز فکرو نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز