2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 44 پست
فقط برای ۱۴ روزاره میدونم بدن ادم نابود میشه تو کتو من کلییی ریزش مو پیدا کردم ولی الان یه طوری شدم ...

وزن سريع كم كردن مساويه با سريع برگشتن و چاق تر شدن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

من خودم با کالری روزانه۱۵۰۰تاالان۱۱کیلو کم کردم بنظرم اصلا عجله نداشته باش و به فکر پوست و موهات باش اگه سریع وزن کم کنی با این رژیمهای سه روزه و هفت روزه داغون میشی تجربه کردم که میگم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم دوست دارم لاغرکنم کاش گروه بزنیم با هم رقابت کنیم

۸۰🔒 ۷۵🔒 وزن هدف ۶۸🔒☺️ هر چی در مورد رژیم و کاهش وزن میدونید بهم بگین خوشحال میشم🙂همه ی این قفل ها یه روز باز میشه من مطمئنم به هدفام میرسم 🥺🥰زود نه ولی سعی امو میکنم برسم بهش🤗💖

کتو بدرترین رژیم برای کاهش وزنه، اکثرا وزن حفظ نمیشه و برمیگرده.

شما باید پروتئین بالا و کربوهیدارت کم مصرف کنی.

کمال گرایی رو هم بزار کنار هدف های یک الی دو کلیویی برای خودت تعیین کن.

منم میخوام لاغر شم

۸۰🔒 ۷۵🔒 وزن هدف ۶۸🔒☺️ هر چی در مورد رژیم و کاهش وزن میدونید بهم بگین خوشحال میشم🙂همه ی این قفل ها یه روز باز میشه من مطمئنم به هدفام میرسم 🥺🥰زود نه ولی سعی امو میکنم برسم بهش🤗💖

منم مثل تو دو سال میخوام هشت کیلو کم کنم چهار تا کم میکنم خسته میشم من فقط غستینگ روم جواب میده بدون فست نمیتونم چون فست باعث میشه ریزه خواری نکنم و وقتی هم رژیم نیستم مدام میخورم چون تعهد ندارم به خودم ولی اینجوری به خودم هی نهیب میزنم و حواسم به کالریم هست من تصمیم گرفتم قرص ارلیستات هم از فردا در کنار رژیم بخپرم چون چربی و کامل دفع میکنه الان تارساعد شس عصر فستم فست بیست ساعته هفته ای سه روز میخوام فست بیست ساعته باشم چون هم چربی سوزی داره و هم رو کاهش سایزم عالیه دیگه رو ترازو نمیرم فکر م و میزارم رو کم کردن سایز نتیجه بهتر انگار بعدم سخت نگیر به خودت هر چند اینو بگم کن هم وزن تو بود پنج سال پیش اسلیو کردم و الان اضافه وزنم در حد هشت میره بیشتر نمیشه ولی خب همینم باید حواسم باشه

فقط فستینگ میشه روتین زندگیتون بدن تا جایی که نیاز داره کم میکنه ب بعدش حفظ میکنه این لاغر شدنه رو

فقط فستینگ خالی ک نمیشه کلا واسه لاغری بایذ نقصان کالری داشته باشی حتی تو رژیم کتو مشکل من همین نقصان کالریه بعضی وقتا سیرم و نیازی بع غذا ندارم ولی بازم میخورم از لحاظ روانی نمیتونم جلو خودمو بگیرم

از امپولم میترسم چون لاغری خیلی سریعه صورت خیلی زشت میشه دیدم اطرافیانمو من واقعا سنی ندارم نمیخام صورتم داغون بشه با همون رژیم کتو کلاا زیر چشم گود و بد شده

خانما درست میگن سریع کم کنی سریع هم برمیگرده با یه دکتر تغذیه رژیم بگیر ماهی ۴ـ۵ کیلو کم میکنیقد و ...

نه مراسمی نداریم فقط خستم و از لحاظ روانی داغون دوس دارم یه چن کیلو حتی شده دو کیلو سریع کم کنم بعدش انگیزه میگیرم باز

تروخدا بگو چطوری

من خودم تقریبا سه روز فستینگ بودم ولی خب بعدشم خیلی کم چیز میخوردم و قند که اصلا کافئینم کلا گذاشتم کنار

البته من بعد یه روز کلا میلی به چیزی نداشتم

ولی نمیتونم این روشو به هرکسی پیشنهاد بدم ممکنه معدتون اذیت بشه

اگه درخواست میدم برای عمل بینی سوال دارم🥲

نیچرفیت دندون در نمیاره ضرر نداره؟چنده؟

نه چیز خاصی نیست فیبره تو معده باز میشه و معده رو پر میکنه برای کمک به یبوست هم خوبه البته باید با زیاد خورده بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز