2777
2789
عنوان

لاغری

1622 بازدید | 44 پست

بچه ها بیاین از تجربه های لاغریتون بگین بهم

من تابستون قبلی رژیم کتو گرفتم و ۱۲ کیلو کم کردم و در عرض شش ماه ک رعایت نکزدم برگشت

الان ارادم خیلییی کم شده هی میرم کالری شماری میکنم هی کم میارم ول میکنم تا الان یک کیلو کم کردم فقط

یه روز درمیون میرم باشگاه

قرص نیچرفیت و کربوفایت میخورم

رژیم های چن روزه کم کالری رو هم شروع میکنم هی وسطش ول میکنم

و از لحاظ روانی خسته ام دوس دارم سریع وزن کم کنم و نمیتونم منتظر بمونم اطرافیانمم هی بهم میگن و اعتماد به نفسمم صفرر شده

چیکار کنم به تظرتون؟

یه رژیم ۱۴ روزه دارم ک یکی تو اینستا گذاشته بود فالوراش گفته بودن بین دو تا۷ کیلو کم کردن پروتئینش بالاس و کربوهیدارت پایین تقریبا روزانه بین ۵۰۰ تا۸۰۰ کالری میخوری

هن یکی دو روز میگیرم و وسط روز ول میکنم

رژیم فستینگ دکتر کرمانی هم برداشتم بازم رعایتش نمیکنم

وزنم۹۳ قدم۱۶۰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید اسی نمیتونم تاپیک بزارم میشه سوالمو اینجا بپرسم؟

کلی خرج های جانبی میکنم ولی نمیدونم چرا زورم میاد ۱میلیون برا باشگاه بدم😂شاید چون اصلا رعایت نمیکنم یه جلسه میرم دیگه نمیرم تا دپ هفته دیگه...قبلا میرفتم ۸۰۰ بود باشگاه خوب و تمیزیه مربی های خوبی داره منم وزنم بالایت هر تایمی بخوام میتونم برم ۸ صبح تا ۸ شب باشگاه زنونس فقط

هرچقدر که سریعتر لاغر شی به همون اندازه سریعتر برمیگرده

یه روشی از خودم دراوردم که اول یهو توی یکی دو روز سریع کم کن(مثلا فوقش ۲کیلو)و بعد سعی کن تا یه هفته ثابت بمونی

این کارو هی ادامه بده تا به وزن دلخواهت برسی

یه کم طول میکشه ولی ثابت میمونی اگه پرخوری زیاد نداشته باشی

اگه درخواست میدم برای عمل بینی سوال دارم🥲

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز