2777
2789
عنوان

سی سالمه

1168 بازدید | 20 پست

دوستان، من از بچگی دنبال شوهر و عشق و اینجور چیزا نبودم، همش سرم تو کتاب و تحصیل بود، ۲۷ سالگی قصدشو پیدا کردم و دوس داشتم یه حرکتی بزنم. ولی دقیقا از همون سن هر کسی اومد سمتم از من کوچیکتر بود. ۲۷ بودم یه پسر ۲۵ اومد، ۲۹ که شدم یه پسر ۲۷ اومد. که این دوتا دقیقا معیارامو. داشتن!!! ولی به خاطر سن نشد. اونا جا خوردن

الان من تحصیلاتم بالاس، شغلم خوبه، خانواده ی خوبیم دارم، طبق نظرات دیگران چه پسرا چه دخترا، خوشگلم هستم... ولی هر جایی میرم چه سنتی چه غیر سنتی، تا سنمو میپرسن، میگن خدا بزرگه!

کوچیکتر از من ازدواج میکنن، بزرگتر از من ازدواج میکنن، اونم چه ازدواجایی!!! فقط انگار سن من مشکل داره، بقیه ی خانمایی که از خودمم بزرگترن راحت دارن ازدواج میکنن

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه اینجورم نیست که شما فکر میکنید درصد کمی از دختران سی به بالا ازدواج مبکنن

مثلا خیلی جاها دیدم طرف با سی و پنج سال میره خواستگاری دختر 25ساله

کلا دختر سی به بالا تو ایران شانش ازدواجش بیست درصده

مرد

منم ۲۶ سالمه مجردم میترسم تنها بمونم خواستگارام خیلی کمن و خوبم نیستم . خوشگل هم هستم خیلی ناراحتم

من چه خواستگار سنتی، چه آشنایی غیر سنتی رو قبول دارم، ولی هیچکدومش پیش نمیره، پیشنهادامم کوچیکترن...

ما دخترا میوه هستیم.زود نباید چیده بشن و دیر هم پژمرده میشن.پس بموقع ش باید ازدواج کنیم

وقتی به موقعش کسی نباشه، یا خیلی سطح پایین باشن، مجبوریم صبر کنیم

نه اینجورم نیست که شما فکر میکنید درصد کمی از دختران سی به بالا ازدواج مبکنن مثلا خیلی جاها دیدم طرف ...

همون دخترای زیر ۲۵م الان درگیر خیانت شوهراشونن

در واقع ما همچین چیز خاصی رو از دست ندادیم. ما هم زیر ۲۵ مورد داشتیم ولی خوب نبودن الانم از رد کردنشون پشیمون نیستیم، چون دارن همسراشونو آزار میدن... مجردی بهتر از ازدواج بده در هر صورت... تلاشمونو در راه زندگی بهتر میکنیم، بقیشم میسپریم دست خدا😉

نه اینجورم نیست که شما فکر میکنید درصد کمی از دختران سی به بالا ازدواج مبکنن مثلا خیلی جاها دیدم طرف ...

نمیدونم شما کدوم شهری

ولی ما ازدواج زیر ۲۷ نداشتیم

کلا فکر درس و اینچیزا ان

همین مامان خودم ۳۶ ازدواج

خاله کوچیکم ۳۳ ازدواج

مامان بزرگم که تازه میشه نسل قدیم ۳۰

حقیقتا تنها جایی که دیدم زیر ۲۷ نینی سایت بوده

⚠️ضد فمنیست نوین هستم⚠️اتیسم دارم پس اگر میبینین عقاید و رفتارم با شما فرق داره تعجب نکنین⚠️ دین متفاوتی دارم و دلیل تفاوت نظرمون میتونه اون باشه⚠️ مخالفی ریپلای بزن مودب بگو اگر توهین کنی جوابت نمیدم!⚠️

اره واقعا ادامای کمتری سمت دخترای سن بالاتر میرن به خاطر همین میگن نباید خانم ها هی ازدواج شون رو عقب بندارن البته نه هر ازدواحی به ازدواج درست و خوب وگرنه ازدواج بد رو بهتره تا اخرعمرت نکنی

شما هم سعی کن موردی اومد سمتت دیگه خیلی سخت گیری هایی که تو سن ۲۰سالکی رو کردی نکنی چون اون موقع تعداد مورد ها فراوون بود ولی الان...

من خودم اواخر سی ازدواج زدم

دوستم امسال که رفته تو 33 سال ازدواج کرده

خواهر شوهرم 35 ازدواج کرده

دختر عموی شوهر 35 ازدواج کرده

همه خانما تحصیل کرده،خوشگل با شخصیت همسراشونم آقا،مودب، موجه

هیچ مشکلیم ندارن نه مالی نه اخلاقی

عزیز جان ازدواج پیشامده تو زمان درست اتفاق میوفته عجله نکن

2790
2778
2791
2779
2792