حدود نیم ساعت پیش من و دخترم که یک سال و ۱۰ ماهشه جلو تلویزیون دراز کشیده بودیم اونم طبق عادتش که همه جا سرک میکشه رفته بود از تو کابینت برس فرش شویی رو آورده بود و خی میزدش تو سرم منم ازش گرفتم گذاشتم زیر مبل نفهمیدم کی رفته بود آورده بود یهو محکم زد تو چشمش انقد دردم گرفت که سرش داد زدم و دوتا زدم رو بازوش الانم زیر چشمم داره باد میکنه و ی زخمم هست هنوز تیر میکشه باباشم سر کاره دخترمم عین کنه چسبیده به هم
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده. چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
بخدا نمیدونید چقد درد گرفت هنوز درد داره حس کردم چشمش ترکید انقد محکم با ته برس زد تو چشمم
عکس العمل غیرارادی بوده دیگه
برو نازش کن بگو اونو زدی مامان اوف شد
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )