2777
2789
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 126 پست

تو یک سخنرانی از آقای پناهیان شنیدم که فرمودن ،  بر اساس حدیث نبوی پدر و مادر تا ۷سالگی ، اتفاقا عین یک برده ، غلام کودک شون هستن

البته تا این حد رو ، خودمم خیلی دوست دارم بیشتر درک کنم و بیشتر یاد بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو همه ی کتابای روانشناسی کودک این موضوع محرومیت برای تنبیه هست و اینگه ببری لچه را گوشه بشونی با کمی فاصله ازش بشینش اونطور معزرت خواهی را یاد میگیره و دیگه میدونه که هر کار بدی کرد باید بشینه نجا و با مرور زمان خودش داوطلبانه میشینه ولی باز  هم برای اینکه به فکر بچه هام هستین ممنونم

عزیزم چقدر شما ببخشید ببخشید ظالمانه تنبیه می کنید. وقتی بچه گریه میکنه به جای اینکه فکرشو منحرف کنی ...

و در مورد غذا اینکه از اون روز یاد گرفت من بیکار نیستم بشینم به اون به زور بخرونم الان هر چی را هر وقت بدم میخوره 

خب من نمیخوام نه برده باشم نه غلام بچه خودمم هست باید به شما چیزی بدم؟

نه عزیزم شما صاحب اختیاره فرزندت هستی. ولی ببخشید اینکه فرمودین به بچه م یاد دادم که من بیکارش نیستم که بشینم تا غذا به زور بخوره واسم جای تعجب داشت

آخه فکر میکردم وقتی که بچه میخواد غذا بخوره ، کاری مهمتر از این وجود نداره

هر چند میدونم عقاید متفاوته و همه هم قابل احترام اند

نه عزیزم شما صاحب اختیاره فرزندت هستی. ولی ببخشید اینکه فرمودین به بچه م یاد دادم که من بیکارش نیستم ...

والا من هروقت هر غذایی بدم میخوره راحت 

دوما اصلا با پرستار میمونه من الان تو مرخصی زایمانم چون تا نه ماه رفتم شش ماه استراحت دارم میرم کلاس ویولن و استخر و باشگاه و....

اغلب پرستار میرسه ولی خب در کل اهل زیاد لوس کردن بچه نیستم