2777
2789
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 126 پست
که من زدمش رو میگی 

نه عزیزم دلم

اینکه رفته فرچه رو پیدا کرده اورده زده

من بودم اون لحظه خندم میگرفت بهتون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زدنت کار خوبی نبود میدونم خودت خیلی ناراحتی . منم یه پسر خیلی شیطون دارم . دو سال و ۴ ماهش هست . اونم جدیدا زدن رو یاد گرفته نمیدونم چرا و از کجا 🤔🤔. منم یکسری داشتم باهاش بازی میکردم روبروش نشسته بودم یکدفعه ماشین فلزیشو پرت کرد سمت صورتم منم اصلا حواسم نبود خورد زیر چشمم . مال من اندازه یه گردو ورم کرد خیلی خیلی درد داشت تا دو هفته کبودیش بود . ولی نزدمش خیلی خودمو کنترل کردم از شدت اعصبانیت و دردم مشت زدم رو پای خودم 😂😂‌

بعد که چشمم کبود شده بود . با اون قیافه خنگولش میومد جلوم خم میشد میگفت نوچ نوچ فای شی شده ؟🙄🙄. 

اره دیدمش نازی چطور پریده رو صندلی 

چند روز پیش سر نماز جماعت انقد چادر منو دور خودش پیچوند که نزدیک بود بیفتم رو سرش مثلا اومدم خودمو بگیرم نیفتم رو سرش افتادم رو کنار دستیم جفتمون خوردیم زمین انقد خجالت کشیدم اون خانمه هم تازه داغدار بود نمیشد هیچ کاری کرد فقط عذرخواهی کردم.به زور جلو خندم رو گرفته بودم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
نه عزیزم دلم اینکه رفته فرچه رو پیدا کرده اورده زده من بودم اون لحظه خندم میگرفت بهتون

قربونت برم

من گریه ام گرفت

قربونت برم من گریه ام گرفت

خدا نکنه 

عزیزمممم نگران نباش اگه کبود هم بشه زود خوب میشه

اگه اولش یخ گذاشته باشی ورم نمیکنه

شبا موقع خواب اون قسمت رو یکم چرب کن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خدا نکنه  عزیزمممم نگران نباش اگه کبود هم بشه زود خوب میشه اگه اولش یخ گذاشته باشی ورم نمیکنه ...

حالا ورمش داره کمتر میشه خیلیم کبود نشده من پوستم در برابر کبودی مقاومه خداروشکر 

حالا ورمش داره کمتر میشه خیلیم کبود نشده من پوستم در برابر کبودی مقاومه خداروشکر 

خوبه پس ناراحت نباش

دردش هم زود برطرف میشه

خدایا  ازین نی نی ها  به منم بده

ایشالا به زودی یه نی نی خوشگل قسمتت بشه

زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام .آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر.آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت.آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند به اداهای ما که برای خنداندنت دلقک میشویم ، بزرگ که شدی از نگاه دلقک ها گریه ات می گیرد می دانم .عشق من کودک بمان دنیا بزرگت میکند
😐 دخترم ی سال و نیمشه با گوش کوب زد سر بابامو شکست طفلی بابام‌بیهوش شده یود

پناه بر خدا... بچه ک نیستن، گودزیلان!!!

من و تو و عشقمون و دوربین عکااااسی؛ شکلاتی میشه این ژستای احسااااسی😍
بابا یعنی چی ببوسش از دلش دربیار نمیگم بزن بکش یه زمان کوتاه مثلا تا صبح که خوابه یا وقتی بیدارشد با ...

عزیزم من خودم تا الان ۴بار تو بارداری بچه از دست دادم و قبل از اینکه مادر هم بشمم مخالف ۱۰۰٪ زدن بچه بودم و هستم. مخصوصا تا ۷-۸ سالگی 

به نظرتون بچه بعد از اینکه از خواب بیدار بشه ، اصلا یادش میاد که چه کرده ؟؟

بعد از اسباب بازی هاش که همه دنیاشه محرومش کنید ، میدونید چه مجازات سنگی نیه. نمیدونم ولی فقط نذارید کودک تون به این شکل جری و لجباز بشه.

مثلا بدونه در برابر هر کار بد یه مجازات هست نه اینکه بزنیش مثلا دو روز تی وی کنسل یه گوشه خونه را ان ...

عزیزم چقدر شما ببخشید ببخشید ظالمانه تنبیه می کنید. وقتی بچه گریه میکنه به جای اینکه فکرشو منحرف کنید که گریه از سرش بیفته بهش میگین اونقدر گریه کن که جونت درآد. به نظرت بچه یکساله در تشخیص کار خوب از بد چقدر موفقه که مجازات رو درک کنه . به جای اینکه راحت ترین کار رو انتخاب کنید و اونقدر گوشنگی بکشه که خودشو به در و دیوار بکوبه ، سعی کنید با زبون خودش خوب و بد رو بهش یاد بدین

کلی شیوه وجود داره که میتونید باعث بشین با کمال میل غذا بخوره

بچه بعد از کلی گشنگی از سره ناچاری غذا میخوره نه با کمال میل

از من دلگیر نشو دوست خوبم ، با کودکت ، کودک شو. احساس میکنم اینطوری کودک قوی تری میشه به جای اینکه یک لجباز و یک دندیه بی منطق تحویل بدین