2777
2789
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 126 پست

منم يكبار پسرم با اسباب بازيش زد تو چشمم اونقدر دردم گرفت محكم هولش دادم سرش داد زدم اونم گريه كرد دلم كباب شد خودمم نشستم گريه كردم 🙁

ميدونم معجزه ميشه و تو بر ميگردى خونه عزيزم 

داری میگی یه سال و ده ماه...اون هنوز ی نینی حساب میشه اون عمدا تورو نزده میخاسته باهات بازی کنه...چطور دلت اوووووومد😢😢😢برو بغلش کن بوسش کن و ازش معذرت بخاه که زدیش و عصبانی شدی...خلاصه از دلش درآر....عزیزدلمممممم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چشم من زد اشتباه تایپ کردم

فهمیدم عزیزم

سر به سرت گذاشتم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

من حاضرم خدا بهم یه دوقلو بده

یکی از اینور بزنه تو چشمم یکی از اونور  

اصلا فدای زدنشون بشم من

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
داری میگی یه سال و ده ماه...اون هنوز ی نینی حساب میشه اون عمدا تورو نزده میخاسته باهات بازی کنه...چط ...

الان تو بغلمه ی دستی گوشی رو گرفتم و تایپ میکنم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
من حاضرم خدا بهم یه دوقلو بده یکی از اینور بزنه تو چشمم یکی از اونور     اصلا فدای زدنشو ...

ان شالله كه خدا بهت دوقولوهاي سالم و صالح بده عزيزم 

ميدونم معجزه ميشه و تو بر ميگردى خونه عزيزم 
ان شالله كه خدا بهت دوقولوهاي سالم و صالح بده عزيزم 

مررررسی

انشالله  

بچش ها نه قاتل 

آدم بعضی ها رو درک نمی کنه. زدن رو تشویق می کنن. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

حالا دختر من اصلااااا و ابدا منو نمیزنه فقط باباشو میزنه 

بغلم میکنه و همه جامو میبوسه😁😘

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
الان تو بغلمه ی دستی گوشی رو گرفتم و تایپ میکنم

استارتر هرشب من باید بیام بگم ..... بچه هایی رو که بجز دامن شما پناهی ندارن نزنین. تحت هیچ شرایطی . تو مادری تحملتو ببر بالا. که نه خودت عذاب وجدان بگیری نه ما رو افسرده کنی

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
استارتر هرشب من باید بیام بگم ..... بچه هایی رو که بجز دامن شما پناهی ندارن نزنین. تحت هیچ شرایطی . ...

منم با زدن مخالفم ولی انقد دردم گرفت که دستم رفت بالا

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
بچس پیش میادگلم ببوسش بغلش کن ازدلش دربیار

بابا یعنی چی ببوسش از دلش دربیار نمیگم بزن بکش یه زمان کوتاه مثلا تا صبح که خوابه یا وقتی بیدارشد باهاش سرد رفتار کن دو روز نگذار با اسباب باریاش بازی کنه یا نگذار تیوی ببینه اخه این چه کاریه دخترت کرده خب نبایدم که با همه چیز نرم رفتار کنیم ولی خیلی کار بدی کردی زدیش خیلی