ما که داغدار نیستیم البته برای بچها و مردم عادی چرا ولی برای کسی دیگه نه
اگرهم داغی هست داغ جوانان وطن
ولاغیر...
|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون از شما گفتم بچه هستن گناه دارن . دلشون به همین عید خوشه . ولی برای خودم هیچی گفتم امسال نمی خرم.
❤️وطنم ای شکوه پابرجا. بر دل التهاب دوران ها. کشور روزهای دشوارو. زخمی سربلند بحران ها. ایستادی به جنگ رودر رو . خنجر از پشت می زند دشمن. گویی از ما و نهان بر ما . وطنم پشت حیله را بشکن . شرم بر من اگر حریم تو . پیش چشمان من شکسته شود. وای برمن اگر ببینم من .چشم روبه رویای عشق بسته شود. از تب سرخ موج های خزر❤️ تا خلیجی که فارس❤️ بوده و هست .می شود باتودل به دریازد. می شود باتو دل به دنیا بست . ❤️ خدایا چنان کن سرانجام کار❤️توخشنودباشی وما رستگار ❤️خدایا یه زندگی آروم ازت می خوام❤️خدایا آرزوهام زیادن❤️ خودت بهتر می دونی ❤️
رفتم جشنواره لباس مصلی مانتو کتی بلند اندامی ژاکارد با طراحی گلبرجسته روش و نگین دست دوز که یعنی پوشیدم دلم رفتتتت براش
مزون دوز ،جنسش فوق العاده بود
۱۰/۸۰۰ این گرون ترین چیزی بود که دیدم ولی کاملا ارزشش رو داشت
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من امسال برای اولین بار هیچی نخریدم حتی یدونه شورت
لااقل میگفتی یه جوراب😂😂😂😂
شورت که واس عید مهم نیس
میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚
❤️وطنم ای شکوه پابرجا. بر دل التهاب دوران ها. کشور روزهای دشوارو. زخمی سربلند بحران ها. ایستادی به جنگ رودر رو . خنجر از پشت می زند دشمن. گویی از ما و نهان بر ما . وطنم پشت حیله را بشکن . شرم بر من اگر حریم تو . پیش چشمان من شکسته شود. وای برمن اگر ببینم من .چشم روبه رویای عشق بسته شود. از تب سرخ موج های خزر❤️ تا خلیجی که فارس❤️ بوده و هست .می شود باتودل به دریازد. می شود باتو دل به دنیا بست . ❤️ خدایا چنان کن سرانجام کار❤️توخشنودباشی وما رستگار ❤️خدایا یه زندگی آروم ازت می خوام❤️خدایا آرزوهام زیادن❤️ خودت بهتر می دونی ❤️