2821
2789

عزیزم هر روز تو این مملکت یه خبریه شکر خدا هیچی گ نداشتیم اسایشم نداریم دیگه تنها دلخوشی های مردمم داره از بین میره

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من شیکترین و خریدم ۳ تومن

کاربر جدید نیستم🦄🚫کوپی اوغلی های سایت درخواست ندن بی آبروتون میکنممممم🐈روزها رفت اما بهارانی نمیبینم .بر این تکرار بر تکرار پایانی نمیبینم . به دنبال خودم چون گردباد خسته میگردم ،ولی از خود به جز گردی به دامانی نمیبینم ... سیاوش قمیشی(:معین (:داریوش(:

ما از پشت کوه نیومدیم عزیزم از راه رسیدی نرخ نجومی میدی

کت شلوار خریدم پارچه کرپ گاباردین بهترین جنس بشور بپوش آستر کشی لایی کوبی ۳۸۰۰

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
والا من شیکترین و خریدم ۳ تومن

عکس بده دلمون بار شه یکم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

ما از پشت کوه نیومدیم عزیزم از راه رسیدی نرخ نجومی میدیکت شلوار خریدم پارچه کرپ گاباردین بهترین جنس ...

عزیزم میخوای ادرس مزونو بهت بدم💗 کت ۱۸ تومن شلوار ۱۲ کفشم اگه چرم یاشه ۱۰ تومنه کیفم همون حدوده💗💗

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792