2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ کت شلوار معمولی سی تومن نیس

توی تاکسی نشسته ام راننده از دزدی ها میگوید و رانت خواری ها و امثالهم پیاده که میشوم سعی میکند ده هزار تومان بیشتر کرایه بردارد قصاب محل از مافیای گوشت میگوید و اوضاع خراب کشور و اینکه معلوم نیست عاقبتمان چه میشود حواسم که لحظه ای پرت میشود دویست سیصد گرم چربی قاطی گوشت در چرخ گوشت میریزد بقال محل اجناس تاریخ مصرف گذشته را جلوی دست میچیند به هوای اینکه نبینی و بخری میوه های خوب میوه فروش سوا شده و دو برابر قیمت فروخته می شود پزشک از خانواده بیمار تصادفی در حال مرگ ده میلیون پول نقد میخواهد تا برود داخل اتاق عمل در بانک شش باجه وجود دارد اما کلا یک نفر کار مردم را راه می اندازد استاد دانشگاه کتاب انگلیسی را ده صفحه ده صفحه به عنوان پروژه می دهد به دانشجویانش که ترجمه کنند و آخرش به نام خودش چاپش میکند به قول جناب امیرکبیر ابتدا فکر کردم مملکت وزیر دانا میخواهد بعد فکر کردم رهبر دانا میخواهد در آخر اما فهمیدم مملکت مردم دانا میخواهد

😐30تومن؟ والا جنگم شده همچی ی قیمته شما فضا زندگی میکنین یا لباس از طلا میپوشین؟ یچیزی رو تاپیک کنین ب عقل بخوره امنیت چ ربطی ب لباس عید داره؟

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه