2777
2789
من حای شلوار جین سه تومنیم ندیدم چطوری:)))

ساده اس!نرو از مزون خرید کن!!از پاساژ گرفتم

کاربر جدید نیستم🦄🚫کوپی اوغلی های سایت درخواست ندن بی آبروتون میکنممممم🐈روزها رفت اما بهارانی نمیبینم .بر این تکرار بر تکرار پایانی نمیبینم . به دنبال خودم چون گردباد خسته میگردم ،ولی از خود به جز گردی به دامانی نمیبینم ... سیاوش قمیشی(:معین (:داریوش(:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از وقتی یادمه مزون و اینا خرید مبکردم ..

من لباسای عید مهمونی و مجلسیم رو از مزون ها خرید میکنم

بیشتر از ونک و سعادت آباد

چون خونه ام اینجاست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
لااقل میگفتی یه جوراب😂😂😂😂شورت که واس عید مهم نیس

راست میگیا🤣🤣میخواستم مثلا بگم حتی یچیز کوچیک مثل شورت هم نخریدم، جوراب به ذهنم نرسید

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
ساده اس!نرو از مزون خرید کن!!از پاساژ گرفتم

اخه من همیشه لباس عیدو از مزون میگرفتم از زمین تا اسمون فرق داره با پاساژا

اسپرت تره جنسای پاساژا یا یکم زنونست به درد من نمیخوره

😐30تومن؟ والا جنگم شده همچی ی قیمته شما فضا زندگی میکنین یا لباس از طلا میپوشین؟ یچیزی رو تاپیک کنی ...

عزیزم راست می گه مگه شما از کجا خرید می کنین این قیمتا براتون عجیبه الان نیمته ورزشی ارزونش ۵ تومنه

عزیزم راست می گه مگه شما از کجا خرید می کنین این قیمتا براتون عجیبه الان نیمته ورزشی ارزونش ۵ تومنه

والا مگ میخای طلا بپوشی؟نیم تنه ورزشی هم من اتفاقا جدیدا خریدم 250 مگ میخای چی بپوشی؟ اگرمارک بخای و ادایی اره میکنن تو پاچت ده برابر

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
راست میگیا🤣🤣میخواستم مثلا بگم حتی یچیز کوچیک مثل شورت هم نخریدم، جوراب به ذهنم نرسید

تو روحت 🤣 🤣 🤣 🤣

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

اخه من همیشه لباس عیدو از مزون میگرفتم از زمین تا اسمون فرق داره با پاساژااسپرت تره جنسای پاساژا یا ...

ن والا خیلی ام خوبن اتفاقا مزونی ها معمولا مجلسی دوزن

کاربر جدید نیستم🦄🚫کوپی اوغلی های سایت درخواست ندن بی آبروتون میکنممممم🐈روزها رفت اما بهارانی نمیبینم .بر این تکرار بر تکرار پایانی نمیبینم . به دنبال خودم چون گردباد خسته میگردم ،ولی از خود به جز گردی به دامانی نمیبینم ... سیاوش قمیشی(:معین (:داریوش(:

والا مگ میخای طلا بپوشی؟نیم تنه ورزشی هم من اتفاقا جدیدا خریدم 250 مگ میخای چی بپوشی؟ اگرمارک بخای و ...

نهایت مارک که گیر ایرانی جماعت بیاد جنس ترکه .

اینکه اوم بخواد چیزیو بخره که چندسال براش بمونه و جنس مناسبی داشته باشه اونقد خواسته زیادی نیست.

عید تنا چیزیه که از تاریخمون مونده اینم حذف کنیم؟؟میفهمم داغداریم ولی باید حداقل روز اول رسومو به جا ...

ناراحت نباش عزیزم همینا وقتی داغدار جونامون بودیم ببین چه عید عیدی راه انداخته بودن

نهایت مارک که گیر ایرانی جماعت بیاد جنس ترکه .اینکه اوم بخواد چیزیو بخره که چندسال براش بمونه و جنس ...

میگم ک مارک و ادایی میخاین ک انقده وگرن از 2تومن هست ب بالاوسطم بگیری 5الی10تومنش خوبه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ناراحت نباش عزیزم همینا وقتی داغدار جونامون بودیم ببین چه عید عیدی راه انداخته بودن

دقیقا. همینایی که تا دیروز پریروز ولنتاین براشون حرام بود کل شهرو قرمز کرده بودن.