2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس 65 لاغره؟ البته فک کنم بااین قد 169 لاغر نشون نده

چرا لاغر طور میشه

تو پر نیست ،بدن کشیده و لاغر تا حدودی ،

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

پس کلا زیاد جالب نیست بااین قد و وزن؟ .من خودم 166

نه خیلی

اگه دوست داری تو پر و خیلی لاغر نشون نده نه خوب نیست ، خیلی هم باهم اختلاف ندارید جالب نمیشه،

خواستگاره ،یا رل؟؟

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

نه خیلی اگه دوست داری تو پر و خیلی لاغر نشون نده نه خوب نیست ، خیلی هم باهم اختلاف ندارید جالب نمیشه ...

خواستگار. ندیدمش. ولی مشخصاتش اینه.

دودل بودم سر همین قد و وزن. حالا میگم نکنه بخوام قراره آشنایی بزارم قیافش هم خوب نباشه بنده خدا دلش میشکنه.

یا شاید از چهرش خوشم بیاد قد وزنش به چشم نیاد

خواستگار. ندیدمش. ولی مشخصاتش اینه.دودل بودم سر همین قد و وزن. حالا میگم نکنه بخوام قراره آشنایی بزا ...

اگه بخوای من یه عکس بدم تا حدودا ببینی چقدر میشه

خواستگار. ندیدمش. ولی مشخصاتش اینه.دودل بودم سر همین قد و وزن. حالا میگم نکنه بخوام قراره آشنایی بزا ...

حالا من یچیزی بگم

توی ازدواج ، قیافه مهمه ولی بعد چند وقت تکراری و عادی میشه ،اگه طرف مقابلو دوست داشته باشی برات بهترین میشه و به نظر دیگران هم اهمیت نمیدی ، وزنم به خودش و تو بستگی داره میشه اصلاحش کرد و تو پر بشه ، ولی اخلاق و رفتار تغیرش سخته ، گاهی غیر ممکن ، این نکته مهمه ازدواج خست که باعث و عامل طلاقها میشه

میتونم تصور کنم تا حدودی چطوری میشه. ولی دودلم ک جواب بدم یا نه. میدونم زیاد جالب نمیشه نسبت ب قد خو ...

وزن خودت چقدره