2777
2789
حالا من یچیزی بگم توی ازدواج ، قیافه مهمه ولی بعد چند وقت تکراری و عادی میشه ،اگه طرف مقابلو دوست دا ...

اره میدونم واسه همین گفتم شاید ببینمش ازش خوشم بیا اونوقت دیگه قدووزنش برام بیاهمیت میشه.

ازونور میگم نکنه نکنه ببینمش خوشم نیاد بدتر میزنه تو ذوقم.

حوصله هم ندارم بخوام قراره آشنایی و......... بزارم و اونوقت ببینم جالب نیست.

کاش میدونستم قیافش چطوره😑.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره میدونم واسه همین گفتم شاید ببینمش ازش خوشم بیا اونوقت دیگه قدووزنش برام بیاهمیت میشه. ازونور میگ ...

خب نمیتونی بری محل کاری نزدیک جایی که رفت و امد میکنه ،طوری که اون متوجه نشه ببینیش

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

من لاغرم 55

بدم نیستی ، اخه اندام زن و مرد فرق میکنه بنظر من ، زن بخاطر ظرافتش و پوشش زیاد لاغریش نشون نمیده مگر خیلی لاغر باشه ،

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

بدم نیستی ، اخه اندام زن و مرد فرق میکنه بنظر من ، زن بخاطر ظرافتش و پوشش زیاد لاغریش نشون نمیده مگر ...

اره دقیقا. مثلا همین 55 واسه مرد خیلی لاغر میشه ولی واسه زن نه.

من الان تصور میکنم اون 65باشه خیلی لاغر میشه

یه اشنای دور معرفی کرده. مغازه داره ولی نمیدونم دقیق کجاس

اینکه عالییییییییه، بپرسید کجاس چه صنفیه برو برای خریدی چیزی اگه ترونمیشناسه خرید اونحا خوب ببینش ، البته اگه اون قبلا ترو با این کلک ندیده باشه🤣

اره دقیقا. مثلا همین 55 واسه مرد خیلی لاغر میشه ولی واسه زن نه. من الان تصور میکنم اون 65باشه خیلی ل ...

خیلی هم لاغر لاغر ،مردنی نیست ، بدون لباس لاغریش به چشم میزنه با لباس زیاد تابلو نمیشه ،البته تناسب اندامهای دیگه تو دید ادما خیلی موثره ، مثلا صورت ،سر ، اگه به بدنش نخوره بد دیده میشه مثلا بزرگ باشه ضایع میشه

اینکه عالییییییییه، بپرسید کجاس چه صنفیه برو برای خریدی چیزی اگه ترونمیشناسه خرید اونحا خوب ببینش ، ...

پرسیدم آدرس دقیق نگفت 😂 گفت خودمم دقیق نمیدونم کجای بازاره

خیلی هم لاغر لاغر ،مردنی نیست ، بدون لباس لاغریش به چشم میزنه با لباس زیاد تابلو نمیشه ،البته تناسب ...

مثلا گردنش کوتاه باشه بد میشه😂

منم از هرچی خوشم نمیا سرراهم قرار میگیره.

تصمیم گرفتم بگم نه وتمام

پرسیدم آدرس دقیق نگفت 😂 گفت خودمم دقیق نمیدونم کجای بازاره

یا نمیخواد بری ببینی یا خود پسره گفته نگو والا مگه میشه ندونن یاکاری داره پرسیدنش

مثلا گردنش کوتاه باشه بد میشه😂 منم از هرچی خوشم نمیا سرراهم قرار میگیره. تصمیم گرفتم بگم نه وتمام

اره اینم هست ، هرچی بیشتر حساس بشی بدتره منم همینم گاهی وا میدم ، میسپارم به تقدیر ،

خیلی برای دخترا این موضوع سخته من که نمیتونم باهاش کنار بیام ، پسر بهتره میره و چیزی که دوست داره انتخاب میکنه ولی دختر شانس زیادی نداره

یا نمیخواد بری ببینی یا خود پسره گفته نگو والا مگه میشه ندونن یاکاری داره پرسیدنش

جدی نبوده احتمالا براش. واسه همین ازون آقا اطلاعات زیاد نداره. در حد یه معرفی ابتدایی. شد شد، نشد نشد