2777
2789
جدی نبوده احتمالا براش. واسه همین ازون آقا اطلاعات زیاد نداره. در حد یه معرفی ابتدایی. شد شد، نشد نش ...

اوهوم، .ای بازم میگم تو این اوضاع بی خاستگاری ، وزنش زیاد ملاک برای رد کردنت نباشه، اون درست میشه ، اگه زندگی در ارامش باشه ۶ماهه میشه رضا زاده ، مهم دید اول قیافس بعد اخلاق و رفتار خودش و خانواده و...

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

با چی نمیتونی کنار بیای? شما خودت رل داری؟

من فقط برام مهم بیشتر بیشتر اخلاق و رفتار خودشه ، البته ظاهری نسبی برام مهمه نه خیلی زشت نه حوری

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چی نمیتونی کنار بیای? شما خودت رل داری؟

رل داشتم ، سر موضوعی رفت ، البته هردو مقصر بودیم ، دوبارم رفتم سمتش ولی انتظارش التماس بیشتر بود که من نکردم

اوهوم، .ای بازم میگم تو این اوضاع بی خاستگاری ، وزنش زیاد ملاک برای رد کردنت نباشه، اون درست میشه ، ...

عجبا😂 😂 بی خواستگاری چرا.

پس اوکی بدم..

البته قدش بیشتر ملاکه برام تاوزن

حالا میبینی من اوکی دادم و دیدم خوبه و بقول شما از اخلاقش خوشم اومد اونوقت میبینی اون از من خوشش نیومده😅 اخه شانسم ندارم ک

عجبا😂 😂 بی خواستگاری چرا.پس اوکی بدم.. البته قدش بیشتر ملاکه برام تاوزنحالا میبینی من اوکی دادم و ...

همین دیگه لعنتی پروژه ایه برای خودش ، حالا همه اینارومدا جور نیکنه میبینی ننه بابای نچسبی داره ، اونمخدا جور میکنه میبینی رفیق باز و... از اب در میاد، 🤣 داستانیه بخدا،

حال ما پیرا خیالمون راحته یکسری درد و مرضا تو زنا مثل پسرا نیست 🤲🤲

رل داشتم ، سر موضوعی رفت ، البته هردو مقصر بودیم ، دوبارم رفتم سمتش ولی انتظارش التماس بیشتر بود که ...

پس الان سینگلی.

احتمالا اونم بایکی اوکی شده وگرنه اگ منتظرت بود باکله میومد

پس الان سینگلی. احتمالا اونم بایکی اوکی شده وگرنه اگ منتظرت بود باکله میومد

اره فعلا

نه اونم میشناسم سخت پسنده، یعنی سخت گیره باید از صدتا فیاترش رد بشی تا رلش بشی🤣🤣

همین دیگه لعنتی پروژه ایه برای خودش ، حالا همه اینارومدا جور نیکنه میبینی ننه بابای نچسبی داره ، اون ...

جمله آخرت نفهمیدم.

توکل بخدا. رو حساب حرف شما اوکی اولیه رو بدم ببینم چی میشه فعلا 😑

جمله آخرت نفهمیدم. توکل بخدا. رو حساب حرف شما اوکی اولیه رو بدم ببینم چی میشه فعلا 😑

توکا بخدا ، ولی زورتوبزن ادرس بگیری اول بری ظاهرشو ببینی که اگه بدلت نچسبید ، امیدوارش نکنی،

به لاغریشم فک نکن ، من زیاد بازش نکردن موضوع رو ولی مرد اگه محیط خونش صمیمی و از همه جهت لذت بخش باشه چاغ میشه ،گرفتی ؟؟

واما جمله اخر منظرم همین رفیق بازی و خانم بازی و سفر مجردی دود و دم و...اینا بود

انشاله هرچی خیره برات پیش بیا

ممنون ، خیر که همه چی خیره مگر ما ادما برای هم و خودمون نخواهیم ، این گفته خداست ، ولی تو دختر بازی و رل زدن خیلی خیر نیست بنظرم ، ولی این غریزه ادمو همیشه به نابودی میکشه

توکا بخدا ، ولی زورتوبزن ادرس بگیری اول بری ظاهرشو ببینی که اگه بدلت نچسبید ، امیدوارش نکنی، به لاغر ...

نه آدرس نمیده. اینو مطمعنم.

بله متوجه شدم.

حالا وزنش مهم نیست. بقول شما میشه چاق شه. بیشتر قدش ملاکه برام.

یبار یه نفر بود همقد خودم یه سانت دوستانت کوتاهتر.

بااینکه قیافش خوب بود ولی اصلا نتونستم باهاش کنار بیام.

کنارش ک وایمیسادم میدیدم هم قدمیم هیچ احساس اینکه مرد کنارم باشه رو نداشتم.

ممنون ، خیر که همه چی خیره مگر ما ادما برای هم و خودمون نخواهیم ، این گفته خداست ، ولی تو دختر بازی ...

کاش متوجه بشن پسرا. من خودم یکیو دوس دارم، یعنی این ادم هرماه بایکی دوس میشه.