2777
2789
نه آدرس نمیده. اینو مطمعنم. بله متوجه شدم. حالا وزنش مهم نیست. بقول شما میشه چاق شه. بیشتر قدش ملاکه ...

اره حداقل۵،۶ سانت باید بلند باشه که این حس بهت دست بده ، برای ما مردا هم مهمه که زن کوتاه تر باشه ، این حس مرد بودنه بیاد ، حتی وزنس برای من مهمه که کمتر باشه ،

اما برای بعضیا مهم نیست ، ملاکها متفاوته

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

کاش متوجه بشن پسرا. من خودم یکیو دوس دارم، یعنی این ادم هرماه بایکی دوس میشه.

فامیله؟

من همیشه میگم کاش ملاک ازدواج، انتخاب دخترا بود اونا از روی احساسات به زندگی و اینده نگاه میکنن ، پسرا دیدشون فرق میکنه سطحی و غریضی، یه دید مزخرف و زود گذر بعد مدتی دلشونو میزنه و تکراری میشه ،عمیق نیست

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره حداقل۵،۶ سانت باید بلند باشه که این حس بهت دست بده ، برای ما مردا هم مهمه که زن کوتاه تر باشه ، ...

اره خب باید در کنار هم بهم دیگه بیاید.

همسایه ما رفته با یه دختری ازدواج کرده دختره تا کمر پسرس. یعنی من چندبار دیدم کنار هم راه میرفتن پسره داعم خم میشه تا بادختره حرف بزنه.

نمیدونم چجوری روش میشه بااین همه تفاوت قدی.

فامیله؟ من همیشه میگم کاش ملاک ازدواج، انتخاب دخترا بود اونا از روی احساسات به زندگی و اینده نگاه می ...

نه. یمدت باهاش بودم اینقد دختر بازی کرد ک گذاشتمش کنار ولی خب دوسش دارم.

دقیقا همینه. ولی خب نیست دیگه

اره خب باید در کنار هم بهم دیگه بیاید. همسایه ما رفته با یه دختری ازدواج کرده دختره تا کمر پسرس. یعن ...

منم دختر عموم همین طور بود فک کن دختر عموم ۱۶۰ داماد ۱۹۰ خورده ای ، مزخرف یعنی حالا اونوقتا من کم سن تر بودم همش به اون موضوع فکرم میرفت که چطوری میشه ...🤔🫣

منم دختر عموم همین طور بود فک کن دختر عموم ۱۶۰ داماد ۱۹۰ خورده ای ، مزخرف یعنی حالا اونوقتا من کم سن ...

😂 😂 😂 این دختره خیلی کمتره. 160 باز خوبه.

واقعا برام سواله تو خیابون بین اون همه آدم چجوری خجالت نمیکشن. بعد جالبه پسره گفته اینقد خوبه تا کمرمه قدش 😂

نه. یمدت باهاش بودم اینقد دختر بازی کرد ک گذاشتمش کنار ولی خب دوسش دارم. دقیقا همینه. ولی خب نیست دی ...

نمیدونم فازشون چیه ،

اما منم یه دوستی دارم که زیاد رل عوض میکرد یکبار پرسیدن ازش چته ، ببخشید گفت اینا که کارمو راه نمیندازن ردشون میکنم برن زود ، گفتم یعنی یکی نبوده باهات اوکی بشه تو این مدت ؟؟🤔🫣

گفت چرا ،اونم تکراری شد برامگذاشتم کنار ،

کلا تنوع طلب بود ، ازدواجمکه کرد بعد مدتی زنش براش تکراری شد ، فک کرد اینم دوست دختره رفت سراغ همون کاراش ولی زنه جداشد

😂 😂 😂 این دختره خیلی کمتره. 160 باز خوبه. واقعا برام سواله تو خیابون بین اون همه آدم چجوری خجالت ...

اره ضایس

چیش خوبه ، ؟؟

مثل بچه میتونه بغلش کنه بره دور دور🤣🤣

الان یهو گفتماین تاپیککیهماداریم جولان میدیم🤣دیدم مال خودته ، هیچکسم خداروشکر انلاین نیست توش 🤣🤣

نمیدونم فازشون چیه ،اما منم یه دوستی دارم که زیاد رل عوض میکرد یکبار پرسیدن ازش چته ، ببخشید گفت ای ...

من نفهمیدم این مشکلش چی بود بااینهمه دختر رل میزد.

اونم دخترای داغون ک فقط از دید خودش قشنگ بودن.

یجوری هم باهاشون رفتار میکرد ک همه دخترا عاشقش میشدن ولی سر دوماه تموم میکرد و سیم کارت عوض میکرد.

جالبه یک روز این ادم سینگل نبود من نمیدونم چجوری اینقد سریع رل میزد. خدا لعنتش کنه

اره ضایسچیش خوبه ، ؟؟ مثل بچه میتونه بغلش کنه بره دور دور🤣🤣

لابد دیگه😂 😂 اخه بعضیا حالیشون نیست این چیزا.

فقط میگن یکی باشه باهاش ازدواج کنیم.

من حتی برعکسش هم زیاد دیدم. دختره درشت قد بلند. پسره مثه بچه یذره.

این دیگه خیلی ضایعس.

البته یه چیزیم هستا، میگن علف به دهن بزی شیرین بیا. لابد باز یه چیزی داشتن ک جذب شده.

من نفهمیدم این مشکلش چی بود بااینهمه دختر رل میزد. اونم دخترای داغون ک فقط از دید خودش قشنگ بودن. یج ...

خب رازش تو انتخابای داغونش بوده دیگه ، اگه برات یکسری چیزا مهم باشه انتخاب سخت میشه و زمانبر ، شاید دنبال رابطه بوده وقتی محقق نمیشده رها میکرده،

من میگم حتی اگه دنبال رابطه هم که باشی اگه یه دختر بهت بتونه تکیه کنه و اعتمادشو بدست بیاری به اونم میرسی ، یعنی با یه تیر دو نشون هم اونو راضی نگه داشتی هم به نیت و لذت خودت میرسی

الان یهو گفتماین تاپیککیهماداریم جولان میدیم🤣دیدم مال خودته ، هیچکسم خداروشکر انلاین نیست توش 🤣🤣

بله، 😂.

من مزاحم شما نباشم. میتونید اف شید و ممنون بابت همراهی

خب رازش تو انتخابای داغونش بوده دیگه ، اگه برات یکسری چیزا مهم باشه انتخاب سخت میشه و زمانبر ، شاید ...

اره، فقط میگف دختره چاق باشه. قیافه خانواده براش مهم نبود. دنبال رابطه ک صدرصد بود ولی حتی رابطه هم داشت ولی بازم رل میزد بایکی دیگه.

لابد دیگه😂 😂 اخه بعضیا حالیشون نیست این چیزا. فقط میگن یکی باشه باهاش ازدواج کنیم. من حتی برعکسش ه ...

اون دیگه خیلی ضایس ، تناسب باید داشته باشن ،خدا برای همه جفت افریده ، لاغر با لاغر بلند با بلندو....

اینو که باید بدهن بزی .... قبول ولی بعضیا دیدم از نداشتن اعتماد بنفس همون اولیو که دیدن گفتن خوبه فارغ از قد و وزن و هیکل و... همچی ، از دید ما ضایع میاد ولی خودسون راضین ، نمیدونم دیدی یا نه ؟