2777
2789
بله، 😂. من مزاحم شما نباشم. میتونید اف شید و ممنون بابت همراهی

نه بابا چه مزاحمتی ، دارم اطلاعات شمارو ازش استفاده میکنم👍

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

اون دیگه خیلی ضایس ، تناسب باید داشته باشن ،خدا برای همه جفت افریده ، لاغر با لاغر بلند با بلندو.... ...

اره دیدم. همین همسایمون ک میگم دختره تاکمرشه، دقیقا مصداق همینه.

پسره خودشم تیپ و قیافش جالب نیست تا اینو دیده و دختره هم اوکی داده سریع رفته خواستگاری.

وگرنه اگه میدونست موردهای دیگه براش هست ک بااین اوکی نمیشد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره، فقط میگف دختره چاق باشه. قیافه خانواده براش مهم نبود. دنبال رابطه ک صدرصد بود ولی حتی رابطه هم ...

میگم که بیشتر اینا که تند تند عوض میکنن یا رو رل ،رل دیگه میزنه ،مسئله اصلی رابطس، من موندم دختر چطور جرات نیکنه با یه پسر بره تو خونه خالی ، یا خودش در اختیارش بزاره ،نمیگه خانواده بفهمند تیکه تیکش میکنن یا ابروش میره ، چطور میتونن دیگه تو اون خونه سر بالا بگیرن و....

من خودم که پسرم میترسم و انقد مراقبم که کسی ازم چیزی بشنوه یا ببینه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

اره دیدم. همین همسایمون ک میگم دختره تاکمرشه، دقیقا مصداق همینه. پسره خودشم تیپ و قیافش جالب نیست تا ...

اره ،یه بار یه جایی اتفاقی شنیدم که پسره رفته بود خاستگاری از هولش گفته بود همین بعد که کار از کار گذشته بود و اندام دخترو دیده بود پشیمون شده بود که من نمیدونستم اینم مهمه🤣🤣

میگم که بیشتر اینا که تند تند عوض میکنن یا رو رل ،رل دیگه میزنه ،مسئله اصلی رابطس، من موندم دختر چطو ...

خب پسره یجوری اعتمادش جلب میکنه ک با رضایت میره. نمیدونم یا برای اینکه پسره رو از دست نده.

یسریا هم گول میخورن. من حتی اینجا خوندم یکی نوشته بود پسره دست کشید رو قرآن ک کاری نمیکنم منم برای همین حاضر شدم باهاش رفتم ولی تهش کارشو کرد

خب پسره یجوری اعتمادش جلب میکنه ک با رضایت میره. نمیدونم یا برای اینکه پسره رو از دست نده. یسریا هم ...

واااااااااااای این چیزا مغز منودرد میاره که دختر به یه حرف که هیچ پایه و اساسی نداره اعتماد میکنه ، مگر میشه ازین غریضه بشدددددددت قوی توی سن جووونی دوری کرد !!!؟؟؟؟ قدیما من سنیدم میکفتن حتی خواهرو برادرو توی نوجوونی و جوونی تنها نذارید ،خواهرو برادر ، اینا که دیگه هفت پشت غریبه ، رحم نمیکنه بهش که ، وبخواد هم نمیتونه کنه

خواستگار. ندیدمش. ولی مشخصاتش اینه.دودل بودم سر همین قد و وزن. حالا میگم نکنه بخوام قراره آشنایی بزا ...

شوهر من با همین قدر و وزنه و به قول شما چون خوش چهره ست اصلا به نظر نمیاد و کلا همیشه جوونه چون چاق و بد هیکل نیست .شوهرم رفته بود مدرسه پسرم گفته بودن پدرش بیاد

واااااااااااای این چیزا مغز منودرد میاره که دختر به یه حرف که هیچ پایه و اساسی نداره اعتماد میکنه ، ...

دیگه هم جنس خودتو باید بهتر بشناسی. بدونی یجوری فریب میده ک دختر خام میشه.

دیگه هم جنس خودتو باید بهتر بشناسی. بدونی یجوری فریب میده ک دختر خام میشه.

خب دختر نباید زود گول چارتا حرفو بخوره ،حرف من اینه داره تو قرن ۲۱زندگی میکنه نه حجر