2777
2789
شوهر من با همین قدر و وزنه و به قول شما چون خوش چهره ست اصلا به نظر نمیاد و کلا همیشه جوونه چون چاق ...

اخی 😅 نمیدونم چهرش ندیدم، ولی حالا بیشتر قدش برام ملاکه ک میگی متوسطه، کوتاه نیست.

حالا خداکنه خوب باشه چهرش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخی 😅 نمیدونم چهرش ندیدم، ولی حالا بیشتر قدش برام ملاکه ک میگی متوسطه، کوتاه نیست. حالا خداکنه خوب ...

نه واقعا کوتاه نیست .متوسطه من بچه هامو برای رشد قدی بردم دکتر من خودم ۱۶۲گفت برا زن قد بلنده برا شوهرم ۱۶۹گفت این قد تو مردا متوسطه.

میدونی قد و وزن و قیافه بعد ی مدت عادی میشه فقط اخلاق و رفتارش مهمه که چطوره چون قراره اونا رو هرروز ببینی و باهاشون زندگی کنی .شوهر من زود جوش و عصبیه همین خیلی بیشتر آزارم میده تا قدش

نمیدونم چی بگم. فقط میدونم تهش دختر آسیب میبینه

اره واقعا ، میدونی دخترم از جهتی تقصیر نداره خیلی از عاملها هست دامن میزنه به این روابط

عدم ازدواج

بی پولی خانواده ها

رها کردن بچه

اختلاف والدین

فضای مجازی

جامعه خراب

نداشتن تفریح و خصوصا با خانواده

ندیدن محبت از خانواده

درک نکردن غریضه جوونا و پیشگیری و درمان

و هزارتا چیز دیگه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

نه واقعا کوتاه نیست .متوسطه من بچه هامو برای رشد قدی بردم دکتر من خودم ۱۶۲گفت برا زن قد بلنده برا شو ...

انشاله ک درست میشه این اخلاقش.

آخه من 166 م.، تصور میکنم در کنار خودم کوتاه بنظر بیاد.

همش 4سانت بلندتره.

اره واقعا ، میدونی دخترم از جهتی تقصیر نداره خیلی از عاملها هست دامن میزنه به این روابط عدم ازدواج ب ...

بنظر من بیشترش تقصیره پسرس ک دخترو خام میکنه، گولش میزنه. از علاقش سواستفاده میکنه. واسه یسری دخترا هم عادیه.

البته پسره با اصالت ازاین کارا نمیکنه.

انشاله ک درست میشه این اخلاقش. آخه من 166 م.، تصور میکنم در کنار خودم کوتاه بنظر بیاد. همش 4سانت بلن ...

آره دیگه تقریبا هم قد هستین .من و شوهرم هم چیزی اختلاف نداریم .اما من دوست دارم.

نه بابا ۱۸ساله درست نشده کلا خانوادگی عصبین

آره دیگه تقریبا هم قد هستین .من و شوهرم هم چیزی اختلاف نداریم .اما من دوست دارم.نه بابا ۱۸ساله درست ...

ای بابا. دیگه پس باید کنار بیای. چاره نیست. البته میتونی اروم اروم تغییرش بدی. دست از تلاش برندار

بنظر من بیشترش تقصیره پسرس ک دخترو خام میکنه، گولش میزنه. از علاقش سواستفاده میکنه. واسه یسری دخترا ...

اونکه صدرصد مقصر پسره ، دختر چون احساسی هست پاش گیر میکنه، و لذتی هم براس نداره جز استرس بعدش و گرفتاریهاش

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

ای بابا. دیگه پس باید کنار بیای. چاره نیست. البته میتونی اروم اروم تغییرش بدی. دست از تلاش برندار

ببین دست خودش نیست در حالت عادی خیلی خوبه اما گرمش باشه سردش باشه گرسنه بشه قرضی چیزی باشه سریع از کوره در میره و داد و بیداد میکنه بعدشم آروم میشه .

اما من دلم میخواست یکم صبور تر با حوصله تر باشه

ببین دست خودش نیست در حالت عادی خیلی خوبه اما گرمش باشه سردش باشه گرسنه بشه قرضی چیزی باشه سریع از ک ...

خب اره دست خودش نیست. منم گرسنه باشم عصبی میشم. این یه اخلاقایی ک ناخودآگاه واکنش نشون میده و بعدشم خودش پشیمون میشه.

اینو باید خودش تو خودش حل کنه.

البته میتونی شما باهاش صحبت کنی بگی تو اینجور مواقع ک میخوای عصبی بشی چندتا نفس عمیق بکش رو خودت کنترل داشته باش که دیرتر عصبی بشی

.

شاید اولش جواب نده ولی اگه براش مهم باشه و استمرار داشته باشه ک خودشو تغییر بده، مطمعن باش نتیجه میده