2777
2789
عنوان

حقیقتو گفتم

582 بازدید | 58 پست

یکساله عروسی کردم خیلی سفر نمیریم کلا دوجا رفتیم اونم با خانواده همسرم قرار بود عید دوتایی بریم مشهد که خانواده اش زودتر گفتن جا گرفتیم بیایید.

چندروزه این مسئله رو مخمه و لبخند به لبم نیومده امشب بغضم ترکید

همسرم گفت نمیتونم به خانواده ام نه بگم

منم گفتم حس میکنم هیچ دلخوشی تو زندگی ندارم تنها دلخوشیم یه مسابقه علمی هست که تو راهه

همسرم ازم پرسید به نظرت ادم مزخرفی هستم؟

گفتم فعلا چنین حسی دارم 💔

باورش نمیشد انقدر رک بگم ولی خسته شدم واقعا

مثل همیشه با نی نی سایتی های عزیز به اشتراک گذاشتم

پیشاپیش از پاسخ هاتون ممنونم

مسابقه ی علمیتون چی بود

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون با خانوادشی دلت گرفته؟؟؟

بگو ما یه هتل دیگه میریم اگه دوست نداری پیش خانوادش باشی

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

دیگه اینجوری بهش نگو.

برای شهر دیگه ای بلیط بگیرین و به مادر شوهرت بگین دوست داشتیم بیایم ولی قبلش جای دیگه رزرو کردیم. یه جای دیگه برین. حتی میتونید برید کربلا. یا مثلا شمال.

علمی نیست ...مسابقه مشاعره در سطح استانی

چقد خوب

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

وقتی حرفمو زدم خالی شدم انگار یه باری از دوشم برداشته شد هزمان حس عذاب وجدان هم گربتم به خاطر شوهرم ...

وای چجوری دلت اومد. میتونی بدون این جمله هم حرفتو بزنی. برو ماچش کن ولی رو حرفت بمون

سعی کن از اول کوتاه نیای گلم

به همسرت بگو اگه قراره اونا برن پس ما نمیریم

منم این روزا کشیدم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

قبول نکرد خوشگل میگه نمیتونم به خانواده ام نه بگم

خب شما بهشون محترمانه نه بگو

بگو شرمنده ما امسال قصد داریم بریم فلانجا و ممنونم از دعوتتون ان شاء الله سر یه فرصت مناسب میبینمتون

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

چون با خانوادشی دلت گرفته؟؟؟ بگو ما یه هتل دیگه میریم اگه دوست نداری پیش خانوادش باشی

اونا هم میگن چشم

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

عزیز دلم تازه یکسال شده.... بخدا اگر خانواده همسرت خوبه این تنهایی نرفن ها نعمت هایی هم داره..... مثلا ما با مادرشوهرم میریم همیشه غذا رو اون بنده خدا میذاره من دیگه خیالم راحته یا دخترمو میذارم پیششون یه تایمی استراحت میکنم یا امثالهم ... کاملا میفهمم فانتزی هاتو ولی باور کن با اقایون تنها بری سفر از اولش میگیرن میخوابن تا اخر همه فانتزیاتم پودر میکنن😂😂😂 دلت خوش باشه ان شالله سفر بعدیتون دوتایی برید