2777
2789
عنوان

حقیقتو گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 58 پست
خسته شدم از بی عرضگی هاش تازه میگه باید ممنون خانواده ام باشم میتونستن بهم نگن میگم ممنون درصورتی هس ...

متوجه هستم چی میگی منم شوهرم مدل شوهرشماهستش بعدازده سال تازه به خودش یه تکونی دادکوچکترین رفتارخونواده اشوبزرگنمایی میکرد تاهمین امسال کمک مالی بهشون میکنه ومامستاجرهستیم وخونواده اش سواستفاده میکنن

گاهی انسانم آرزوست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون بهتر عذاب وجدان بگیره مرد 30 ساله ای که حرف زنش براش مهم نیست باید گذاشتش دم در

اولش قطعی به خانواده اش اوکی نداد

دیشب دیدم باباش زنگ زده با تشر که حتماااا بیایید

اینم الان از اون حساب برده

معلومه خانواده شوهر خوبی داری

همه خوبن فقط هرکس خودش باید بلد باشه احترام خودشو حفظ کنه و در همه حال خوش بگذرونه. ما زیادی سخت و البته جدی گرفتیم دنیارو

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
اولش قطعی به خانواده اش اوکی نداد دیشب دیدم باباش زنگ زده با تشر که حتماااا بیایید اینم الان از اون ...

باهاش جدی صحبت کن

بگو نه سنت کمه نه پسر مجرد تو خونه ای

زندگی مجردی با متاهلی فرق داره وقتی من راضی نیستم و از این سفر ناراحتم اگر منکه ناموستم برات مهمم باید کنسل کنی اگر خانوادت اولویت اول زندگیتن بگو که منم از این به بعد مثل خودت باهات رفتار کنم

از این حرفا بزن دیگه قلق همسرتو میدونی دیگه صحبت کن باهاش

به نظرم چون تازه ازدواج کردی خیلی این مسئله برات بزرگ شده

من بارها با خانواده همسرم مسافرت رفتم

شده که حتی دلخور هم بشم اما همونطور که شما دوست داری با خانوادت سفر بری همسرت هم حق داره بخواد با خانواده اش سفر بره

منتها چون از ازدواجت زیاد نگذشته و میزان سفر تنهائیت کم بوده و فکر میکنی خانواده همسرت اعمال نفوذ کردن دلت گرفته

میتونید اگه با ماشین خودتونید میتونید یه طوری برنامه ریزی کنید که یکی دو روز هم بعدش برید شمالی جایی

به جای حرص خوردن و با هم جنگیدن راهی پیدا کنید که بیشتر بهتون خوش بگذره

خودم خیلی وقتها اوقاتم رو تلخ کردم سر همین چیزا

برای همین دارم بهتون میگم

از این روزا فقط خاطراتش می مونه

به نظرم چون تازه ازدواج کردی خیلی این مسئله برات بزرگ شدهمن بارها با خانواده همسرم مسافرت رفتمشده که ...

شوهرم کلا خیلی مقراراتی هست به جز تعطیلی رسمی سفر نمیاد

پشت ماشین هم نمیشینه