2777
2789
عنوان

حقیقتو گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 58 پست
میگه تو نیا با خانواده خودت برو شمال منم با خانواده خودم میرم مشهد

وای چه داغون. بگو باشه نمیام هر کاری که دوست داری بکن.

بمون خونه و جایی نرو.

هرکی بفهمه شوهرت باهات این کارو کرده، آبروی خودِ شوهرت میره.

دقیقا وقتی گفت نمیتونه نه بگه بریدم ازش و حسمو گفتم

حق با شماست عزیزم

سال اول عروسیت دوست داری دوتایی وقت بگذرونی

راضیش کن و نرو

چون اگه الان بری مسیر و برای چشم گفتنای همسرت به خانوادش باز کردی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا من عاشق سفر با جمعیتم اصلا تنهایی حال نمیده دو نفری چیه جمعیتی خوش میگذره😍 ما هر سال با مامانم ...

با خانواده شوهرش داره میره😑

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

حرفت که خیلی خیلی بد بوده ، نابود میشه طرفت

ولی اینکه رو حرف خانواده نمیتونه حرف بزنه داستان میشه برای کل زندگی

این مسافرت چندان مهم نیست، نهایتا با همونا میرید و تمام، خیلی هم نباید علنی مخالفت و مقابله کنید

اما باید برای بعد، از قبل فکرش رو بکنید که غافلگیر نشوید و دستتون خالی باشه

مثلاً از قبل فکر مسافرت دونفری رو کرده باشید

ولی خب تجربه من میگه اگر خانواده تحمیلگر باشن ، حتی میگن کنسل کنید با هم بریم که این مصیبته ، خانواده زورگو و پسر ناتوان از مدیریت

اما اگر اینطور نیستند و میپذیرن ، که دیگه اصلا نگران نباش ، به مرور مدیریت میکنید

باورکن اگه با خانواده شوهرت میرفتی اینو نمیگفتی

اتفاقا حس میکنم با اونا بیشترم خوش میگذره بهم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
با خانواده شوهرش داره میره😑

چه فرقی داره. وقتی شوهر من با خانواده ی من میاد منم با خانواده ی اون میرم مگه جنگ داریم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چه فرقی داره. وقتی شوهر من با خانواده ی من میاد منم با خانواده ی اون میرم مگه جنگ داریم

معلومه خانواده شوهر خوبی داری

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)