2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 105 پست
بچه ها لطفا انقد زخم زبون نزنین به اسی خودش الان فهمیده اشتباهشو🥲اسی لطفا ترکش کن و به هیچی فکر نکن ...

آبجی بخدا من الان داغونم خودمم میدونم گند زدم به زندگیم ولی الان من چیکار کنم خانوادم بفهمن منو میکشن آیندم چی میشه خدا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته خودمم خواستم ولی اون منو گول زد گفت خانوادم راضیم حتما ازدواج میکنم اصلا از اول به همین نیت او ...

خب اگه راضی بودن

حرفی نمیزد از خانواده اش؟

یا تو این سه سال

مادرش نگفت تلفنی حرف بزنم با دختره ببینم چطوره

من فکر کنم ایشون حتی به خانواده اش نگفته بود شمارو

گفتی خواستگاریت اومدن؟ اگه اومدن علت مخالفت چی بوده

اسی مگه کجا زندگی میکنی که انقد با این مسئله مشکل داری؟خب اشتباه شد!مگه چی شده؟برو دکتر ترمیم بکارت! ...

عزیزم ترمیم بکارت مگه خونه خاله اس

اگه همسر بعدیشون خیلی پافشاری کنه بره دکتر زنان نامه بگیره که متوجه میشن

چون صدمه دیدی می خواهی بقیه عمرت را فدا کنی؟

یه همچین خیانت کار دروغگویی برای تو شوهر می شه؟

برای بچه ات پدر می شه؟

بندازش بیرون... خدا رو شکر کن از شرش راحت شدی.

جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعت هست.

یک لحظه تصور کن با دو تا بچه و شوهر خیانت کار و هرز باید بسوزی و بسازی. خانواده ی همسرت هم اذیت می کنند. چون پول و پشتوانه ای هم نداری باید بمونی. اینه اون زندگی که می خواهی؟

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

آبجی بخدا من الان داغونم خودمم میدونم گند زدم به زندگیم ولی الان من چیکار کنم خانوادم بفهمن منو میکش ...

الان با یه مشاور آنلاین صحبت کن خیلی بهتر راهنماییت میکنه

اینجا کسی در اون حد نمیتونه کمکت کنه

فقط به این فکر کن که همه چی گذشته و چیزی الان تو دستای تو نیست که بری تو گذشته تغییر بدی

رابطتوتو رها کن خدا بزرگه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)تیکر رسیدن به وزن هدف(نینی ندارم)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹واکنش برخیا به اعیاد مذهبی:اینها اعیاد عرب ها هستن/اعیاد باستانی:حس و حالش نیست/اعیاد غربی:فرصت خوبیه برای شادی کردن🤡امام علی (ع) می فرمایند: "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

آبجی بخدا من الان داغونم خودمم میدونم گند زدم به زندگیم ولی الان من چیکار کنم خانوادم بفهمن منو میکش ...

کاریه که شده برگشتی نداره ، حداقل پول ترمیم رو ازش بگیر اگه واقعا مشکل برات پیش میاد تو خانواده

❤️ تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم❤️