2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

1278 بازدید | 105 پست

سلام من با یکی سه ساله تو رابطم خواستگاری اومدن الان کلا رابطمون بلاتکلیفه روزی که اومد خواستگاری چیزی در مورد مخالفت خانوادش به ازدواج نگفت اصلا تا اینکه رابطمون جدی شد یک سال همش درخواست رابطه جنسی داشت و میگفت اگه حاضر نیستی میرم با کسی دیگه من احمق خام حرفاش شدم و چون خودمم دوسش داشتم تن به رابطه دادم خانوادم هم نمیفهمن پدر ندارم خودمم و به مادر که وضع مالی مون اصلا خوب نیست بعد کار از کار گذشت مخالفتای خانوادش شروع شد تازه اینجا من فهمیدم که راضی نیستن من با وجود خیانتهای مکرر و مخالفت خانوادش بازم موندم الان بعد از سه سال میگه بیا تموم کنیم نمیتونم قید خانوادمو بزنم شما بگین من الان چیکار کنم منی که تو این رابطه هم صدمه روحی دیدم هم جسمی کلا نابود شدم چیکار کنم شکایت کنم نتیجه میده اصلا راهنماییم کنید لطفا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمون خدت بدبخت نکن اردواجم بکنی باهاش ته بدیختی هست مردی ک دختر باز باشه خیانت کار باشه بعد ازدواج هم بدون شک ادامه میده این راه رو و ت فقط عذاب میبنی از ت ی روانزم یشازه ب بهانه ها مختلف ت رو میپچونه و اونجلست ک ت با حسرت شوهرا مردم میبنی ک میرن سرکار و سالم زندگی میگنن و بپم اینک خانوادشم پشتت نیستن بدون شک طلاقه این اردواج من تجریه دارم هرچی شده نشده دهنت محکم کن چیزی ازت کم نشده جدا شو