2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 105 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یاد گرفتی اگر خودت برای خودت احترام قایل نباشی کس دیگه ای هم بهت احترام نمی ذاره یاد گرفته دفعه دیگه ...

من الان چیکار کنم خواهر هیچ راهی برام نمونده مغزم دیگه کار نمیکنه بدبخت شدم

متاسفانه شهر ما کوچیکه اطراف ما اینطور راحت نمیگذرن جنگ میشه اگه بفهمن منو میکشن

انقدر برات مهم بود و انجامش دادی؟

از این برات شوهر در نمیاد جدا شو حالا یه کاری میکنی کسی نمیفهمه

شکایت چی؟تهش میگه من که زور نکردم خودش اومد اصلا خودش ازم خواست

درسته خودمم خواستم ولی اون منو گول زد گفت خانوادم راضیم حتما ازدواج میکنم اصلا از اول به همین نیت اومد بعد زد زیر همه چی چرا از اول نگفت راضی نیستن که من حداقل جسممو در اختیارش نمیداشتم

رهاش کن ... برای خودت زندگی کن .... برو سرکار پولت و جمع کن .... برای خودت تفریح داشته باش .... کم کم موضوع برات کم رنگ میشه .... و اتفاقات جدیدی سر راهت قرار میگیره .... فقط اولین و مهمترین کار رها کردن این آدم سمی هست و از این به بعد از روی منطق تصمیم بگیر

من الان چیکار کنم خواهر هیچ راهی برام نمونده مغزم دیگه کار نمیکنه بدبخت شدم

عزیزم این روزها باکره بودن مثل قبل نیست که اکثر دختر ها نیستن و پسرها این مسأله رو پذیرفتن

به خودت زمان بده روی پیشرفتت تمرکز کن

و وقتی خواستی ازدواج کنی بهش بگو قبلا نامزد داشتی با صیغه محرمیت که این اتفاق افتاده البته اگر پرسید

شکایت بکنی چون خودت راضی بودی و تجاوزی اتفاق نیافتاده فکر نکنم کاری بشه انجام داد فقط برات پرونده تشکیل میده و شلاق میزنن

البته می تونی با یه وکیل صحبت کنی عزیزم من اطلاع زیادی ندارم

بچه ها لطفا انقد زخم زبون نزنین به اسی خودش الان فهمیده اشتباهشو🥲

اسی لطفا ترکش کن و به هیچی فکر نکن رو خودت کار کن این ادم ارزش موندن و سوختن نداره

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)تیکر رسیدن به وزن هدف(نینی ندارم)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹واکنش برخیا به اعیاد مذهبی:اینها اعیاد عرب ها هستن/اعیاد باستانی:حس و حالش نیست/اعیاد غربی:فرصت خوبیه برای شادی کردن🤡امام علی (ع) می فرمایند: "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

شکایت چی میخوای کنیاگه رابطه داشتی که دادگاه میگه با رضایت خودت بودهبعدشمشما تقصیر خودتهجدا از مخالف ...

جفتمون ۲۷ سالمونه وقتی خبانتاش شروع شد که کار از کار گذشته بود و رابطه جنسی داشتیم اول خودشو نشون نداد خیلی باهم خوب بودیم بعد همه کند کاریاش رو شد

درسته خودمم خواستم ولی اون منو گول زد گفت خانوادم راضیم حتما ازدواج میکنم اصلا از اول به همین نیت او ...

عزیزم اگه میخای درخاستمو قبول کن ی چیزی بگم کسی نمیفهمه دختر نیستی

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️