2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 105 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهت خیانت میکرد و میموندی؟انتظار داشتی چه رفتاری داشته باشه؟؟؟چرا باید به جای جدا شدن سعی کنید باهاش ...

چون باهاش ...داشته و مجبور بود یجورایی

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

آینده خوبی ازش درنمیاد ولی نزار به این راحتیا قسر در بره شکایت کن پدرشو دربیار بعد شوتش کن

شکایت چی؟

تهش میگه من که زور نکردم خودش اومد اصلا خودش ازم خواست

چون باهاش ...داشته و مجبور بود یجورایی

کی گفته مجبور بوده چه ربطی به هم دارند

اگر انقدر موضوع بکارت براش مهم بوده که چنان حقارتی رو تحمل کنه نباید رابطه میداشته ولی وقتی داشته دیگه این تو سری خور بازیا چیه

کی گفته مجبور بوده چه ربطی به هم دارند اگر انقدر موضوع بکارت براش مهم بوده که چنان حقارتی رو تحمل کن ...

دیگه برا خودش ارزش قائل نبود الانم قطعا پشیمانه

وای خدای من💔وحشتناکه

یاد گرفتی اگر خودت برای خودت احترام قایل نباشی کس دیگه ای هم بهت احترام نمی ذاره

یاد گرفته دفعه دیگه گول نخوری این ترفندها که اگر نیازم رو برطرف نکنید میرم با یکی دیگه و تو منو دوست نداری و بهم اعتماد نداری مگه ما که آخرش مال همیم و ازدواج می کنیم

اینها همه اش حرف های تکراری برای گول زدن دختر هاست پسری که یه دختر رو دوست داشته باشه اصلا کولش نمیزنه و بهش احترام میذاره