2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم 😕

277 بازدید | 21 پست

بچه ها قراربود 29 بهمن بشم ولی نشدم

امروز 5 امه

انزال هم داخل صورت نگرفته مطمئنم

هیچ علائم دیگه ای هم ندارم

ولی بازم میترسم 😪😪

وزن اولیه 79.هدف اول 75✅️.هدف دوم70.هدف سوم67.هدف چهارم 64.هدف آخر 60

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید ضعیف شدی

درد پری نداری؟

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

نمیدونم این اواخر یکم لاغر کردم

از همونه

چیزای مقوی بخور

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

عزيزم خيليا اينطوري شدن الان چند روز هستش كه مدام تاپيك ميزننمنو خواهرمم همينطوري شديمنميدونم علتش چ ...

عه پس خداروشکر

من پریودم تو 6 ماه اخیر منظم بود همیشه 29 ام میشدم

منم ۹ روزه عقب افتاده میترسم بی بی چک بزنم

همش میگم شاید مال روزه گرفتنه جابجا شده

زیر دلم و کمرم هی درد پریودی میگیره و ول میکنه

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 
منم ۹ روزه عقب افتاده میترسم بی بی چک بزنم همش میگم شاید مال روزه گرفتنه جابجا شده زیر دلم و کمرم هی ...

وای منم دقیق روز پریودم و فرداش

درد پریودی دلشتم ولی نمیشدم الانم 7 روز گذشته نمیدونم چه غلطی کنم علائم بارداری ندارم

ولی بارم استرس ولم نمکنه