2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 105 پست
عزیزم این روزها باکره بودن مثل قبل نیست که اکثر دختر ها نیستن و پسرها این مسأله رو پذیرفتن به خودت ز ...

اصلا کلا بفهمن من رابطه جنسی داشتم خیلی بد میشه کل شهر میفهمن شهرمون کوچیکه پیش ما اصلا صیغه هم نیست اهل تسنن و دیگه فکر نکنم بتونم ازدواج کنم هیچوقت

اسی مگه کجا زندگی میکنی که انقد با این مسئله مشکل داری؟خب اشتباه شد!مگه چی شده؟برو دکتر ترمیم بکارت! ...

بندرعباس اینجا خیلی بد میدونن خدایا من چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگی تو؟خودشو بخاطر یه چیز مسخره نابود کنه؟خدا بهت عقل بذع

ترمیم بکارت حقارته که جامعه زن ستیز تو مغز تو کاشته

آدم با رابطه جنسی خارج ازدواج نابود نمیشه بی عقل جون

نور

چی میگی تو؟خودشو بخاطر یه چیز مسخره نابود کنه؟خدا بهت عقل بذع

نه منظورم این نبود

خودمم مخالف این بودم رها کنه

ولی اینکه خیلی عادی اومدید همچین حرفی زدید

گفتم بقیه دخترا ببینن فکر نکنن که راحت رابطه برقرار کنن به سودای اینکه ترمیم بکارت هست

خب اگه راضی بودنحرفی نمیزد از خانواده اش؟یا تو این سه سالمادرش نگفت تلفنی حرف بزنم با دختره ببینم چط ...

مادرش مخالفه بخاطر مذهب سفت و سخت و حق من نبود بفهمم از اول اصلا چرا اومد پس خواستگاری چرا پنهان کاری کرد

اصلا کلا بفهمن من رابطه جنسی داشتم خیلی بد میشه کل شهر میفهمن شهرمون کوچیکه پیش ما اصلا صیغه هم نیست ...

خسته نباشی واقعا ، فعلا دور ازدواج رو قلم بگیر ادامه تحصیل بده به یه جایگاهی برسی تا اون موقع هم خدا بزرگه

❤️ تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم❤️

نه منظورم این نبودخودمم مخالف این بودم رها کنهولی اینکه خیلی عادی اومدید همچین حرفی زدیدگفتم بقیه دخ ...

نخیر

چنین چیزی نیست

کم پیش میاد دختری اینکارو کنه

من اسی رو سرزنش نمیکنم چون اتفاقیه که افتاده اما نباید زندگیش رو نابود کنه باید درست کنه نباید تسلیم بشه

دیگه برا خودش ارزش قائل نبود الانم قطعا پشیمانهوای خدای من💔وحشتناکه

چرا انقدرراحت میگید برای خودش ارزش قایل نبود ؟ وتقعا نمیترسید از بار منفی جمله تون ؟ این دختر فقط سادکی کرده ودل داده اعتماد کرده ، متاسفانه طرفش هفت خط بوده ، واگه خدایی هست بالا سر تقاص این دخترو میگیره ، چون ارزش قایل نبودن و دل دادن و اعتماد کردن اصلا هیچ ربطی ندارن به هم

بنظرم خداروشکر کن ذات واقعیشو دیدی بقیه از کجا میخوان بفهمن شما باکره نیستی ،بخاطر یه چیز مسخره آیند ...

من الان فقط به فکر آیندم خیلی اشتباه کردم وقتی میفهمیدم خانوادم چطورن نباید این کارو میکردم ضربه بزرگی خوردم تو این رابطه

اصلا کلا بفهمن من رابطه جنسی داشتم خیلی بد میشه کل شهر میفهمن شهرمون کوچیکه پیش ما اصلا صیغه هم نیست ...

رابطه کامل داشتی؟

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)تیکر رسیدن به وزن هدف(نینی ندارم)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹واکنش برخیا به اعیاد مذهبی:اینها اعیاد عرب ها هستن/اعیاد باستانی:حس و حالش نیست/اعیاد غربی:فرصت خوبیه برای شادی کردن🤡امام علی (ع) می فرمایند: "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

نخیرچنین چیزی نیستکم پیش میاد دختری اینکارو کنهمن اسی رو سرزنش نمیکنم چون اتفاقیه که افتاده اما نبای ...

تو میگی من چیکار کنم آبجی منم کسیو ندارم راهنماییم کنه واقعا ساده ام و گول سادگیمو خوردم فکر کردم همه مثل خودمن فکرشم نمیکردم کات کنیم خیلی جدی بود حتی به زور خانوادشو راضی کرده بوده اومدن خواستگاری به من نگفت که مخالفن که من بمونم باهاش