2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 105 پست
متاسفانه😔

اشکال نداره مهم اینه الان به اشتباهت پی بردی

نگران هیچی نباش به خدا توکل کن خدا بد هیچ بنده ای رو نمیخواد

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)تیکر رسیدن به وزن هدف(نینی ندارم)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left🫠 تویی کامل منم ناقص،تویی خالص منم مخلص❤️🩹واکنش برخیا به اعیاد مذهبی:اینها اعیاد عرب ها هستن/اعیاد باستانی:حس و حالش نیست/اعیاد غربی:فرصت خوبیه برای شادی کردن🤡امام علی (ع) می فرمایند: "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خسته نباشی واقعا ، فعلا دور ازدواج رو قلم بگیر ادامه تحصیل بده به یه جایگاهی برسی تا اون موقع هم خدا ...

چه جایگاهی خواهر وضع زندگیمون افتضاح هیچکس ندارم که مادر پیر که اونم بدبخت تر از خودم حتی خونه نداریم تحصیلات چی درست نخوندم اصلا دیپلم گرفتم ول کردم بدبخت تر از من نیست

من الان فقط به فکر آیندم خیلی اشتباه کردم وقتی میفهمیدم خانوادم چطورن نباید این کارو میکردم ضربه بزر ...

اشکال نداره عزیزم بجاش درس گرفتی ازش تجربه شده برات

باور کن تو این دوره خیلیا رابطه جنسی دارن

بخدا اگه با چنین آدمی ازدواج میکردی آیینه خوبی در انتظارت نبود

نه دوساله یه سال بعد رابطه جنسی داشتیم تا الان

بازم شانس آوردی حامله نشدی، حالا که شرایط خوبی نداری و میدونم بکارت برای جنوبی ها مهمه، همون گوششو بگیر برید دکتر ترمیم کن حداقل اگه باهات ازدواج نمیکنه هزینه شو بده، ولی یه نصیحت از من بشنو اگه پسر دختری رو واقعا بخواد منتظر نظر مامانش نمیمونه

❤️ تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم❤️

بازم شانس آوردی حامله نشدی، حالا که شرایط خوبی نداری و میدونم بکارت برای جنوبی ها مهمه، همون گوششو ب ...

خب یه چیزی ام بگم

اگه ازدواجی باشه که با مخالفت ها صورت بگیره

شما خودتون قبول میکنید؟

واقعا پروسه ازدواج به نظرم فقط دو نفره نیست

خب یه چیزی ام بگماگه ازدواجی باشه که با مخالفت ها صورت بگیره شما خودتون قبول میکنید؟واقعا پروسه ازدو ...

میدونم من الان راهی برام نمونده بین دو راهی بزرگی گیر کردم حق من این نبود که اول به قصد ازدواج بیاد جلو بعد بفهمم خانوادش ناراضین و خیانت کنه وقتی که دیگه رابطه داشتیم و کار از کار گذشت

خب یه چیزی ام بگماگه ازدواجی باشه که با مخالفت ها صورت بگیره شما خودتون قبول میکنید؟واقعا پروسه ازدو ...

میدونم عزیزم ولی جدیدا پسرا هر غلطی دلشون میخواد میکنن بعد مخالفت خانواده رو میکشم وسط ،این آقا اگه واقعا خواهان ایشون باشه به مادرش میگه چه دسته گلی به آب داده و حکم قانونیش رو هم میگه با کله میان جلو

❤️ تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم❤️

میدونم من الان راهی برام نمونده بین دو راهی بزرگی گیر کردم حق من این نبود که اول به قصد ازدواج بیاد ...

شما گفتی بعد یکسال رابطه داشتی

تو همین یکسال متوجه نشدی آدم تنوع طلبی هست

با مشاور مطرح کن

نگران نباش همه چی درست میشه

فقط برو ترمیم کن

بازم شانس آوردی حامله نشدی، حالا که شرایط خوبی نداری و میدونم بکارت برای جنوبی ها مهمه، همون گوششو ب ...

میدونم خودش عرضه نداره و میلغضه ولی چرا با احساسات من بازی کرد خدا چرا همون اول نگفت ناراضین و انقد وعده و امید داد خودش که ضرر نمیکنه میره پی زندگیش منم که این وسط داغون میشم