2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 105 پست
اصلا کلا بفهمن من رابطه جنسی داشتم خیلی بد میشه کل شهر میفهمن شهرمون کوچیکه پیش ما اصلا صیغه هم نیست ...

خوب برو به شهر بزرگتر

این یک مسأله کاملا شخصیه به هیچ کس ربطی نداره دلیلی ندارد به کسی بگی

اگر میتونی یه رشته خوب یه شهر بزرگ قبول شود بعدشم همون جا برو سرکار

اگر نه گذشته بگیره شغل خوب متناسب با رشته ات پیدا کن و برو شهر بزرگ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما گفتی بعد یکسال رابطه داشتیتو همین یکسال متوجه نشدی آدم تنوع طلبی هست با مشاور مطرح کننگران نباش ...

نه اصلا خودشو نشون نداد من کاملا بهش اعتماد کردم بعد فهمیدم خیانت میکنه و خانوادشم راضی نیستن

میدونم عزیزم ولی جدیدا پسرا هر غلطی دلشون میخواد میکنن بعد مخالفت خانواده رو میکشم وسط ،این آقا اگه ...

والا نمیدونم دختره ام خب میترسه تو شهر کوچیک ابرو ریزی بشه

برای همین ترجیح میده سکوت کنه

شرایط سختیه

ولی بازم نباید ناامید بود

مگه حتما باید با شهر خودشون ازدواج کنه

تو مغازه کار میکنه ماهی ۱۵ تومن خانوادشم گفتن اگه با من ازدواج کنه هیچی بهش نمیدن

پس همون هزینه بکارت رو بگیر اگه جواب نداد بگو میام محل کارت ابروتو میبرم از این برای تو شوهر در نمیاد

❤️ تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم❤️

خوب برو به شهر بزرگتر این یک مسأله کاملا شخصیه به هیچ کس ربطی نداره دلیلی ندارد به کسی بگی اگر میتون ...

پول میخواد ما حتی خونه نداریم چطور من ادامه تحصیل بدم برم شهر بزرگ وقتی هیچی نداریم

پول میخواد ما حتی خونه نداریم چطور من ادامه تحصیل بدم برم شهر بزرگ وقتی هیچی نداریم

دانشگاه دولتی قبول شو

شهریه که ندارن خوابگاه هم میده غذا هم میده فقط یک سال مصمم تلاش کن

شرایط اینو ندارید که درس بخونید؟

مجدد کنکور شرکت کنید

حقیقتا

الان فقط باید به خودتون تکیه کنید هرجور شده با چنگ و دندون

میدونم ممکنه این زخمش باهاتون تا یه مدت بمونه

ولی تا زمانی که خودتون رو یه جوری از این شرایط نجات ندید

وضعیت همینه

یا اگه نخواید برید سمت درس (که توصیه نمیکنم) برید سراغ شغل آزاد تا کمی برای خودتون پس انداز جمع کنید

الان اتفاقیه که شده و تموم شده

اگه میخواید تنبیه کنید

بخواید نخواید این قضیه ممکنه بین در و همسایه ها بپیچه

ولی خب درعوض حساب کار دست ایشون اومده

و شماهم بعدا بهتره با یه شهر دیگه و آدم دیگه وصلت کنید

خدارو چه دیدید شاید از تو همین شهرتون یه خواستگار خوب پیدا شد

شرایط اینو ندارید که درس بخونید؟مجدد کنکور شرکت کنیدحقیقتاالان فقط باید به خودتون تکیه کنید هرجور شد ...

من بدجور ضربه خوردم واقعا نمیتونم بگذرم باید تقاص کارشو پس بده زندگی منو خراب کرد

انقد بدم میاد از این حرفا که ارزش قائل شو واسه خودت فلان

گاهی اوقات آدم تو شرایطیع که دلش میخواد یه کاری رو انجام بده شماام شاید بودید انجام میداید

ربطی به ارزش فلان نداره با یه نفر بوده دوسش داشته میخواسته ازدواج کنه