2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد 

خداروشکر عروسی نکردی

طرف من بی معرفته ولی عاشقمه.ک عشق هیچ فایده ای واسه من نداره.منم بعد ۵سال ب پوچی رسیدم همه میگن طلاق همه حتی مشاور...ولی من با شنیدن صداش دیشب داشتم غش میکردم هنوز...عاشقشم.اینو هردومون میدونیم ولی لعنتی اخلاق نداره

خداروشکر عروسی نکردی طرف من بی معرفته ولی عاشقمه.ک عشق هیچ فایده ای واسه من نداره.منم بعد ۵سال ب پو ...

مردی که اخلاق نداره زن و پیر میکنه اینومنی که خیلی شاد بودم میفهمم الان واقعا مثل پیر زنا شدم

فک میکنم هیچوقت دوسم نداشته این خیلی زجرم میده 

مگه میشه نداشته.‌..بالاخره روزی ک عقد کردید بزور ک نیومده....ولیکن که خب به قانون خلایق هرچه لایق ایمان داشته باش.لیاقت داشتن ترو نداشته.عقد بودی...الان دوبااااره میسازی زندگیتو

میدونی پیش خونوادم خیلی شرمنده شدم که چقدر طرفداری این ادمو کردم چقدر بخاطرش جلو همه واستادم

گذراست

فراموش کردن یه موهبته که همه دارن 

فقط به یه زندگیه شاد فکر کن 

یه سفر یه هفته ای با یه تور قابل اعتماد برو 

شمال 

به آرزوهایی که داشتی فکر کن کدومشون قابل رسیدن تره ؟ 

میتونی یه زدگیه عالی برا خودت بسازی 

ایمان دارم 

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
پسچرا بعضیا جدا میشن اصلن خیالشونم نیس تیپ میزنن ولو میشن تو خیابون

داری میگی ولو...

هرچند تو از داخل دلشون خبر نداری...بنظر من هییییچ کسی ک فکر ازدواج میکنه بعدش طلاق براش اسون نیست.مگررر اینکه بابا متنفر بشه از طرفش

خوش حال باش ک بجه نداری من حامله م مادر شوهرم یاد داده پول خرج نکته افتادم رو خون ریزی از دیشب زجه م ...

وای چه بی مسئولیت😦 چجوری میتونی تحمل کنی؟

❤️💍متاهل و متعهد💍❤️