2777
2789

الهی قربونت برم اصلا ناراحت نباش باید خوشحال باشی که از دست یه آدم بی لیاقت خلاص شدی الان دیگه به آیندت فک کن امیدوارم خدا یه همسری نصیبت کنه که قدر ترو بدونه و توهر لحظه شکر کنی که جداشدی 😘😘💋❤

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داری میگی ولو... هرچند تو از داخل دلشون خبر نداری...بنظر من هییییچ کسی ک فکر ازدواج میکنه بعدش طلاق ...

درسته هر چقد هم متنفر باشی باز وقتی جدا میشی قاطی هستی منکه حتی با شوهرم دعوام میشه تا یکماه حوصله خودمم ندارم حوصله حموم رفتن ندارم ولی بعضیا اصلن خیالشونم نیس که دارن طلاق میگیرن یا جدا شدن یک آرایش غلیظی میکنن تیپ میزنن من تعجب میکنم

خوش حال باش ک بجه نداری من حامله م مادر شوهرم یاد داده پول خرج نکته افتادم رو خون ریزی از دیشب زجه م ...

خداجوابشومیده

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
چرا اینجوری شدین ازدواجتون مگه با انتخاب شوهرت نبوده یعنی اجبار به ازدواج شده

اون منو انتخاب کرد دوست بودیم همیشه سعی کردم بهترین زندگیو براش بسازم بدون هیچ منتی براش کار کردم در نهایت دیدم واقعا حق با اطرافیانه که میگن اگه بخوادت هر شب با گریه بر نمیگردی

باید از امروز همین کارو بکنم یک بار واسه همیشه دل بکننم

بله دل بکن 

اون لیاقت قلب پاکتو نداشت

هر وقت حالت خوب شد  تاپیک بزن خوشحال میشم از موفقیت هم جنسام

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
درسته هر چقد هم متنفر باشی باز وقتی جدا میشی قاطی هستی منکه حتی با شوهرم دعوام میشه تا یکماه حوصله خ ...

پشت ارایش غلیظ و تیپ قایم میشن...

نقاب میزنن دیگه

البته نکنن چ کار کنن؟اونام این مدلی خودشونو خالی میکنن عوض هدف گیری و تلاش ساخت اینده

تروخدا دعا کنین دلم اروم شه دیگه فراموش کنم همه چیو

به اون فک کن که چقدر با بی محلیش اذیتت کرده چقدر براش جون کندی امااون اصلا اهمیت نداده فکرشو نکن بزار بعد یه مدت که سرش به سنگ خورد خودش میاد سراغت 

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت
دوسته خوووبم امشب میرم حرم یکم دعا میکنم دلم اروم میشه

حمتا آروم میشی 

گریه هم خواستی بکن خیلی آروم کنندست

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
پشت ارایش غلیظ و تیپ قایم میشن... نقاب میزنن دیگه البته نکنن چ کار کنن؟اونام این مدلی خودشونو خالی ...

چی همسایه ما چند تا دختر داره هر ساعت طلاق میگیرن صدمنی آرایش میکنن فردا باز شوهر میکنن عین خیالشونم نیس یکیش که با سه تا پسر بزرگ ۲۴ ۲۲ ۱۸ طلاق گرفت فرط فرداش شوهر کرد الان اونم باز ولش کرده وقتی هم میبینیش هر هر میخنده خیالشم نیس

به اون فک کن که چقدر با بی محلیش اذیتت کرده چقدر براش جون کندی امااون اصلا اهمیت نداده فکرشو نکن بزا ...

خیلی دلم میخواد یه روز بیاد دنبالم ولی اینقدر مغروزه که مطمئنم هیچوقت نمیاد