دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
اگه شوهرت انقدر بد بوده كه حاضر شدي جدا بشي امروز كه بيدار شدي بايد خوشحال باشي چون ديگه آزاد شدي و ميتوني از همين امروز يه زندگي جديد براي خودت بسازي
پناه
میبرم به خدا
از عـیبی که «امروز» در خود می بینم،
و «دیروز»؛
دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ...
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕
عمرمو جونمو براش گذاشتم تو این یک سال ام اس گرفتم ار غصه یک بار خودکشی کردم ولی انگار هیچوقت منو نمی ...
پس خوشحال باش
چیزی و رو از دست ندادی
سفر بهترین چیزه
با کلاس های هنری میونت چطوره؟
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
عمرمو جونمو براش گذاشتم تو این یک سال ام اس گرفتم ار غصه یک بار خودکشی کردم ولی انگار هیچوقت منو نمی ...
پس لياقت نداشته سعي كن از امروز شاد باشي مخصوصا كه درمان ام اس فقط شاد بودن و استرس نداشتنه
پناه
میبرم به خدا
از عـیبی که «امروز» در خود می بینم،
و «دیروز»؛
دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ...
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕