2777
2789

میشه بگی دلیل جداییتون چی بود

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شوهرت انقدر بد بوده كه حاضر شدي جدا بشي امروز كه بيدار شدي بايد خوشحال باشي چون ديگه آزاد شدي و ميتوني از همين امروز يه زندگي جديد براي خودت بسازي

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

منم‌تو فکر جداییم ولی بهش فکر میکنم...داغون میشم

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢
اگه شوهرت انقدر بد بوده كه حاضر شدي جدا بشي امروز كه بيدار شدي بايد خوشحال باشي چون ديگه آزاد شدي و ...

عمرمو جونمو براش گذاشتم تو این یک سال ام اس گرفتم ار غصه یک بار خودکشی کردم ولی انگار هیچوقت منو نمی خواسته

عمرمو جونمو براش گذاشتم تو این یک سال ام اس گرفتم ار غصه یک بار خودکشی کردم ولی انگار هیچوقت منو نمی ...

پس خوشحال باش 

چیزی و رو از دست ندادی

سفر بهترین چیزه

با کلاس های هنری میونت چطوره؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
عمرمو جونمو براش گذاشتم تو این یک سال ام اس گرفتم ار غصه یک بار خودکشی کردم ولی انگار هیچوقت منو نمی ...

پس لياقت نداشته سعي كن از امروز شاد باشي مخصوصا كه درمان ام اس فقط شاد بودن و استرس نداشتنه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
چرا جدا شدی ؟؟ من فک نمیکنم عادی باشه اگه برای طرف ناراحتی یعنی یجای کار میلنگه

عاشقش بووودم خیلی زحمت کشیدم که اونم عاشقم شه واقعا 

از 8 صب تا 10 شب پیشش کار میکردم ولی همیشه کارام به نظرش بی  ارزش بوود