خوش حال باش ک بجه نداری من حامله م مادر شوهرم یاد داده پول خرج نکته افتادم رو خون ریزی از دیشب زجه می زنم نبرد دکتر الان با خانوادش رفتن باغ برا خوش کذرانی ........برای چی ناراحتی اخه دختر خوشحالی داره
خیلی تنها شدم خیلی پیش همه سرشکسته شدم با این جدایی . واقعا از تهه دلم ناراحتم
ناراحتیت طبیعیه اما اگه بخوای ناراحت بمونی هم الان زندگیتو از دست میدی هم سلامتیتو
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
خب با این حجم از بی معرفتی ناراحتم میشی؟ درسته که حتما چنددد سال هم بالینت بوده اما خب...حیف تو نیس ...
از این میسوزم بعد یک سال زندگی کار کردن رابطه همه چی از اخر یه هزارتومنی ندارم فقط جونمو برداشتم و رفتم یک کلمه نگفت بیا حرف بزنیم نرو هیچی انگار از خداش بوود
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
ن از خدا نخوایین جای من باشین دیروز برد سونو با هزار تا داد و بیداد من پول ندارم ......الان حاضر نشد ببرتم بیمارستان می گه عرضه نداری بچه تو نگه داری حاضر نشد ۴ تومن پول ویزیت بیمازستانو بده