2777
2789

خوش حال باش ک بجه نداری من حامله م مادر شوهرم یاد داده پول خرج نکته افتادم رو خون ریزی از دیشب زجه می زنم نبرد دکتر الان با خانوادش رفتن باغ برا خوش کذرانی ........برای چی ناراحتی اخه دختر خوشحالی داره

عمرمو جونمو براش گذاشتم تو این یک سال ام اس گرفتم ار غصه یک بار خودکشی کردم ولی انگار هیچوقت منو نمی ...

خب با این حجم از بی معرفتی ناراحتم میشی؟

درسته که حتما چنددد سال هم بالینت بوده اما خب...حیف تو نیست؟یه عمر با ام اس ساختن مگه الکیه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس خوشحال باش  چیزی و رو از دست ندادی سفر بهترین چیزه با کلاس های هنری میونت چطوره؟

خیلی تنها شدم خیلی پیش همه سرشکسته شدم با این جدایی .

واقعا از تهه دلم ناراحتم

خیلی تنها شدم خیلی پیش همه سرشکسته شدم با این جدایی . واقعا از تهه دلم ناراحتم

ناراحتیت طبیعیه اما اگه بخوای ناراحت بمونی هم الان زندگیتو از دست میدی هم سلامتیتو

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
خب با این حجم از بی معرفتی ناراحتم میشی؟ درسته که حتما چنددد سال هم بالینت بوده اما خب...حیف تو نیس ...

از این میسوزم بعد یک سال زندگی کار کردن رابطه همه چی از اخر یه هزارتومنی ندارم فقط جونمو برداشتم و رفتم یک کلمه نگفت بیا حرف بزنیم نرو هیچی انگار از خداش بوود

طلاق سر شکستگی نیست عزیزم

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

الان حکم طلاقتو گرفتی؟

منم تو شرایط تو هستم.یعنی متارکه.جهیزیمم رفتم اوردم.اقدامم کردم.تازه دیشب اومده افتاده ب غلط کردن.منم اصلا جلوش نرفتم و گفتم بهش بگید فقط طلاق....تا پای طلاق ببرمش ببینم نظرش چیه

ن از خدا نخوایین جای من باشین دیروز برد سونو با هزار تا داد و بیداد من پول ندارم ......الان حاضر نشد ببرتم بیمارستان می گه عرضه نداری بچه تو نگه داری حاضر نشد ۴ تومن پول ویزیت بیمازستانو بده

الان حکم طلاقتو گرفتی؟ منم تو شرایط تو هستم.یعنی متارکه.جهیزیمم رفتم اوردم.اقدامم کردم.تازه دیشب او ...

نه حتی یک کلمه تو این مدت چیزی نگفت خیلی تلاش کردم حتی تا لحظه اخر که شاد باشم بتونم همه چیزو درس کنم ولی انگار واقعا نمی خواست

از این میسوزم بعد یک سال زندگی کار کردن رابطه همه چی از اخر یه هزارتومنی ندارم فقط جونمو برداشتم و ر ...

ناراحت نشو ولی حتما بوده از سر نادونی...دقیقا تو این لحران رو پشت سر بزاری تازه ناراحتیه اون شروع میشه که ای وااای چ کار کردم...

ن از خدا نخوایین جای من باشین دیروز برد سونو با هزار تا داد و بیداد من پول ندارم ......الان حاضر نشد ...

واااااااااااااااااا.....بگوبچه توهم هستامگه من ازخونه بابام اوردمش...مردی که عرضه پول خرج کردن نداره بچه میخادچیکار...اصلاخودتوداری زجرمیدی براکی الان۴تومن پول ویزیتونمیده اماپس فرداهمه کاره بچه میشه

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔