2777
2789
وای پناه بر خدا... پس خانوادگی نرمال نیستن

چی بگم بد هم نیستن اهل خلاف نیستن فقط زیاد آرایش میکنن پول هم ندارن زیادی کلاس میزارن با کلاسن هر چی دارن خرج تیپ قیافشون هس البته زبون چرب نرمی هم دارن زیادی وقتی میبینتت احترام میزارن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان سخته ولی بعد میگی که خوب شد جدا شدم. بعدشم شما سنی نداری. ببین چه راحت ولت کرده تو هم مثل اون باش. ازین دیوانه ها زیادن منم داشتم تازه دوست بودیم این طوری میکرد. منم ولش کردم. امیدوارم با آدمی بهتر  آشنا بشم. اگر خانمی از مردی محبت نبینه دو سال دیگه پیر و افسرده از خونش میاد بیرون. بهتره که از همون اول نباشه.

خدارو شكر كن كه تو عقد جدا شدي،منم همسر مغرور و از خود راضي بود خودمو به آب و آتيش زدم تا رفتارهاشو هضم كنم بالاخره با اين وجود ازدواج كرديم ولي الانم مغروره بعضي اوقات انقد پشيمون ميشم كه ميگم كاش همون شب عروسي كات ميكردم

خدارو شكر كن كه تو عقد جدا شدي،منم همسر مغرور و از خود راضي بود خودمو به آب و آتيش زدم تا رفتارهاشو ...

خانمها اینقدر مهربونن که میخوان هر طور شده کسی رو که دست دارن بدست بیارن محبت کنن. متاسفانه مردا قدر نمیدونن. باید بیشتر هوای خودمون رو داشته باشم اینقدر فداکار ی نکنیم.