2777
2789
عنوان

بارداری

47 بازدید | 6 پست

هرماه موقع پریودم که میرسه فکر میکنم باردارم ولی اصلا اقدامی براش نکردم

جلوگیری به صورت طبیعی هستش و پریودام هرماه ۲ یا ۳ روز میاد جلو تر و الان ۱ روز مونده به تاریخم و هنوز پریود نشدم

یه حسی میگه که حاملم و یه حس دیگه میگه که تا فردا پریود میشم

خیلیم دوست دارم بچه دار شم ولی همه میگن زوده

وا خب معلومه وقتی اقدام نمیکنی باردار نمیشی. اگه بچه میخای اقدام کن. چون معلوم نیس کی میگیره و حامله میشی. خوده من بعده سه سال امسال گرفت. پس تصمیم بگیر. هرچی سن کمتر زودتر و بهتر باردار میشی به حرف بقیه اصلا گوش نده. منم این اشتباه رو کردم میخاستم همون اول اقدام کنم همش دلسرد میکردن منو. این شد ک دوتا جاری بعده من اومدن عروسی کردن دوتاشون بچه اوردن.حتی یکیشون دوتا اورد. من همش افسردگی گرفتم. امسال خدا کمکم کرد باردار شدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا خب معلومه وقتی اقدام نمیکنی باردار نمیشی. اگه بچه میخای اقدام کن. چون معلوم نیس کی میگیره و حامله ...

اخه من و مادرم به صورت ارثی خیلی بارور هستیم مادر من بعد ۳ ماه منو باردار شد و بعدش داداشم و بعدش هم خواهرم یعنی شیر به شیر هستیم و سه تامون هم ناخواسته بودیم😀 شرایط مملکت روی هواست ولی خواسته ی من بچه دار شدنه به خاطر همین همش دودلیم منو همسرم

اخه من و مادرم به صورت ارثی خیلی بارور هستیم مادر من بعد ۳ ماه منو باردار شد و بعدش داداشم و بعدش هم ...

اصلا اصلا ربطی نداره .مامانت یه آدم دیگس. با تعداد تخمک های مشخص.تو یه فرد دیگه چ تعداد تخمک و کیفیت ها فرق میکنه.اگه اینجور باشه مامان من دقیق یکماه بعده عروسی منو حامله شد. شرایط بدن هرکسی فرق میکنه. هرجور خودت میدونی و هروقت ک میخای اقدام کن.