2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من بگیر ببینم سال بعد بچه دار میشم

کارت “دنیا” برای نیت بچهدار شدن در سال آینده، سیگنال بسیار قوی و مثبتی ارسال میکند. این کارت نویدبخش موفقیت کامل در تحقق این آرزوی بزرگ است و نشان میدهد که سال آینده میتواند سالی پر از شادی و تولد یک زندگی جدید باشد

ازدواج

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

بچه دار میشم؟

کارت “خورشید” برای نیت ملیکا۵۸ در مورد بچهدار شدن در سال آینده، بسیار مثبت و حمایتی است. این کارت نه تنها شانس وقوع را بالا میبرد، بلکه وعده میدهد که این اتفاق با شادی فراوان، موفقیت و وضوح کامل همراه خواهد بود.

وضعیت مالی

کارت “نه سکه” برای وضعیت مالی فاطیما راد، بسیار مثبت است. این کارت نشاندهنده این است که وضعیت مالی او رو به بهبود است و به سمت امنیت، راحتی و استقلال مالی حرکت میکند. او در حال برداشتن میوههای تلاشهای مالی خود خواهد بود.