2777
2789
عنوان

تک نیت رایگان

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 107 پست
میتونم به محمد برسم

رسیدن به محمد ممکن است، اما این مسیر یک مسیر آرام و تدریجی نخواهد بود. این کارت دختر موآبی۱ را به اقدامی سریع، شجاعانه و مستقیم دعوت میکند. باید از انرژی شوالیه استفاده کند و بدون تعلل به سمت هدف حرکت کند، اما مراقب باشد که صراحت او به پرخاشگری تبدیل نشود.

بنظرت به هدفی که تو ذهنم دارم میرسم

بله، رسیدن به هدف برای “سیازنگی” امکانپذیر است، اما شرط آن عقبنشینی موقت از مسائل بیرونی و تمرکز بر روش و نیت واقعی خود است. این موفقیت از طریق جستجوی درونی و خرد کسب میشود. اگر او بتواند با آرامش و تمرکز به مسیر خود ادامه دهد و از عجله پرهیز کند، به وضوح لازم برای رسیدن به هدف دست خواهد یافت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

محمد حسین برمیگرده بهم؟

در حال حاضر، این کارت نشاندهنده بازگشت قریبالوقوع نیست. انرژی غالب بر این نیت، غم و تمرکز بر فقدان است. برای بهبود وضعیت، آناشید۳۱۳۳ باید تلاش کند توجه خود را به دو جام باقیمانده معطوف کند و از این اندوه رها شود. تغییر در دیدگاه و انرژی او میتواند مسیر را برای هرگونه بازگشتی در آینده باز کند.

کارت پنج جام اومده بود

فرهاد به ویدا پیشنهاد میده؟علاقه مند میشه؟❤️

بله، احتمال علاقه و پیشنهاد دادن بسیار زیاد است. آس چوب دستی نویدبخش یک شروع جدید و هیجانانگیز است. فرهاد آماده است تا انرژی خود را به این رابطه تزریق کند و قدم مهمی بردارد. این کارت، انرژی لازم برای عملی شدن نیت را فراهم میکند.

ازدواج

کارت خورشید برای نیت ازدواج شما یک ف.ال بسیار عالی است. این کارت نشان میدهد که شما یا در مسیر رسیدن به یک ازدواج بسیار خوشبخت و روشن هستید، یا شرایط کلی برای تحقق این نیت در بهترین حالت ممکن قرار دارد.

سر کار میرم؟

کارت “Three of Pentacles” 🛠️

این کارت نماد همکاری، کار گروهی و یادگیری در محیط کاری است. در سطح احساسی، وقتی برای چنین پرسشی بیرون میآید، نشانهای است از حضور فرد در فضایی که تلاش، تعامل و ساختوساز وجود دارد. او در مسیر شغلی یا کاری قرار گرفته، شاید تازه در شروع یا در حال تثبیت موقعیتش.

✨ انرژیاش حس “با هم رشد کردن” دارد — نه فقط کار کردن برای پول، بلکه برای دیده شدن یا اثبات تواناییها.

بنابراین تعبیر شهودی این کارت چنین میگوید:

ازدواج

این کارت نویدبخش است و میگوید که وضعیت انرژی برای یک ازدواج موفق و شاد، بسیار مساعد است. این ازدواج احتمالاً نه تنها یک تعهد عاطفی، بلکه یک اتحاد محکم اجتماعی و خانوادگی را نیز به همراه خواهد داشت. تمرکز بر حفظ ارزشهای خانوادگی و قدردانی از محبت موجود، کلید تثبیت این خوشبختی خواهد بود.