2777
2789
عنوان

طب سنتی یا مدرن

276 بازدید | 44 پست

سلام خانوما کسایی ک تجربه ناباروری داشتین با طب سنتی باردارشدین یا طب مدرن؟

من الان تقریبا یک سال و چندماهه اقدامم باردار نشدم دکتر رفتم سه چهار ماه دارو داد بهم باعث کیست شد.قبلش اصلا کیست و اینا نداشتم الان میترسم مجدد برم و بهم دارو کمک باوروی بده باز یک مشکل جدید درست بشه😣

ازمایش و سونوها هم نرمال بود خیلی ناراحت و سردرگمم

کسی هست از طب سنتی نتیجه گرفته باشه؟

ما خاتوادگی تحت نظر طب سنتی هستیم چند ساله

پاکسازی کردم تنبلی تحمدانم رو درمان کردم اقدام که کردم ماه دوم باردار شدم با اینکه سر اولی تزدیک ۱ سال طول کشید

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من سه سال تحت درمان بودم با کلی داروهای گرون آخرشم با طب سنتی و چندتا داروی ارزون باردار شدم

الانم برای بارداری بعدی تحت نظر یه ماما سادات هستم که کلا مخالف با داروهای هورمونی هست و با اصلاح سبک زندگی و برنامه مناسب تنبلی و کیست ر و درمان میکنه

بسیار بسیار نتایج رضایت بخش داره

فرزند شهید هست و قیمت پکیج هاش از خیلی جاهای دیگه مناسب تره

شما هم بهتره به جای داروهای شیمیایی که کلی عوارض داره سبک زندگیتون رو اصلاح کنید

ما خاتوادگی تحت نظر طب سنتی هستیم چند سالهپاکسازی کردم تنبلی تحمدانم رو درمان کردم اقدام که کردم ماه ...

خداروشکر که زود باردارشدین من اولین بارداریمه انقدر صبوری کردم خسته شدم دیگه🥺کدوم شهرهستین شما؟

من سه سال تحت درمان بودم با کلی داروهای گرون آخرشم با طب سنتی و چندتا داروی ارزون باردار شدمالانم بر ...

اره والا خیلی عوارض داره

حضوری یا انلاین هستن ایشون؟

واقعا؟پس الکیه که میگن اثر همدیگرو خنثی میکنن یا همچین چیزایی...

خنثی که نمیکنه

من تو اطرافیانم دیدم هم دکتر میرفتن هم بادکش و باردار شدن سریع

دکتر که بیشتر ویتامین میده

طب سنتی هم بادکش میکنه تخمدانت فعال میشه

او خداوند ناممکن هاست . درحالیکه تو برای ممکن ها گریه میکنی .....

ما خاتوادگی تحت نظر طب سنتی هستیم چند سالهپاکسازی کردم تنبلی تحمدانم رو درمان کردم اقدام که کردم ماه ...

پیش کدوم دکتر

کدوم شهر رفتی؟

مامان دوقلو ها👨‍👩‍👦‍👦 ((انشالله)) توکل من فقط به خداست

خنثی که نمیکنه من تو اطرافیانم دیدم هم دکتر میرفتن هم بادکش و باردار شدن سریعدکتر که بیشتر ویتامین ...

اوکی ممنونم عزیزم

نبابا به من کلومفین و لتروزل هم درکنار دوتا ویتامین تجویز کردن ک باعث شد کیست دربیاد و ازونموقع دیگه ترسیدم برم..

خداروشکر که زود باردارشدین من اولین بارداریمه انقدر صبوری کردم خسته شدم دیگه🥺کدوم شهرهستین شما؟

تهرانم

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

پیش کدوم دکتر کدوم شهر رفتی؟

تهرانم.سر بیماری همسرم تقریبا همه دکتر های طب سنتی تهران رو رفتیم همه معروفایی که تو تلویزیون هم میان

هر کدوم بدی و خوبی داشتن

آخرش یکی از شاگردان حکیم خیراندیش رو بهمون معرفی کردن تقریبا ۵ ساله پیش ایشون میریم الحمدلله خیلی خوب بوده برای ما