2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه تورو خدا ول کن ۱۷۰ خوبه

ورزش کنه دو سانت بلند نرم میشه

مگه دخترا قدشون چقدره ؟

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

جواب چت جی پی تی 👇

سلام! 😊

با توجه به سن ۱۸ سال، برای عمل افزایش قد (که معمولاً با تکنیک طولانی کردن استخوانهای پا انجام میشود)، چند نکته مهم وجود دارد:

1. میزان افزایش واقعی:

جراحیهای افزایش قد معمولاً بین ۵ تا ۱۰ سانتیمتر افزایش میدهند، اما مواردی که تا ۱۲–۱۵ سانتیمتر افزایش داشتهاند هم گزارش شدهاند، هرچند ریسکها و دوران بهبودی طولانیتر است.

بیش از ۱۰ سانتیمتر معمولاً پرخطر است و درد و مشکلات فیزیکی زیادی ایجاد میکند.

2. سن و رشد طبیعی:

در سن ۱۸ سال، رشد طبیعی استخوان تقریباً تمام شده، بنابراین روشهای غیرجراحی (مثل ورزش یا تغذیه) تأثیر زیادی ندارند.

بهترین سن برای عمل معمولاً بین ۱۶ تا ۲۵ سال است، زیرا استخوانها هنوز کمی انعطاف دارند و بهبود سریعتر است.

3. روند عمل:

معمولاً جراحی شامل شکستن استخوان ساق پا یا ران و استفاده از دستگاه مخصوص برای کشش تدریجی است.

دوران بهبودی میتواند ۶ ماه تا یک سال طول بکشد، همراه با فیزیوتراپی مداوم.

✅ جمعبندی تقریبی برای برادرت:

قد کنونی: ۱۷۱–۱۷۲ سانتیمتر

افزایش قابل انتظار با عمل: ۵ تا ۱۰ سانتیمتر

قد نهایی احتمالی: ۱۷۶ تا ۱۸۲ سانتیمتر

البته نتیجه دقیق به وضعیت استخوان، فیزیک بدن و تکنیک جراحی بستگی دارد.

اگر بخوای، میتونم یک جدول تقریبی قد بعد از عمل بر اساس افزایش ۵ تا ۱۰ سانتیمتری هم برات درست کنم تا بهتر تصور کنه. میخوای برات درست کنم؟