2777
2789

سر فوت پسر دایی جاریم دعوا شد داستان آینه که مادرشوهرم هر جا عشقش بشه به منو شوهرم خبر میده عشقش نباشه خبر نمیده میره پشت سر من غیبت میکنه رفتار هاش باهام خوب نیست دیونم کردن

حالا سر فوت پسر دایی جاریم به من خبر ندادن برم ختم زنگ زدم همین جوری اتفاقی به جاری گفت الان وقت زنگ زدنه من پسر داییم جوانم که برادر میشه از دست دادم نمخواست تسلیت بگی دیگه شروع کرد گلگی فش دادن زنگ زدم مادرشوهرم اصلا انگار نه انگار گفتم چرا نگفتی به من بیام ختم الان عروست منو شسته گذاشته کنار گفت بگو من خبر ندادن یا اصلا صلاحتون نبود بیاید منم همینو به جاریم گفتم بهش گفتم مادرشوهرم صلاح ندیده ما بیایم رفته به برادر شوهرم گفته اونم به مامان خواهرشوهرم گفته زنگ زدن به من اونم پشت تلفن هر چی خواست نخواست گفت به جای که فک کنن اونا اشتباه کردن به من نگفتن آدم حساب نکردن داد بی داد هم میکنن خودشون هیچی براشون اهمیتی نداره آدم های دیگه رو انداختن به جون هم بعد خانم طلب کارم هست بعد جاریم از خواهرشوهرم گلگی داشت که تو هیچی مراسمی شرکت نکرده و حتی ی تسلیت نگفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من پسرداییم فوت کرد خانواده شوهرم یک تسلیت نگفتن

عمه ام فوت کرد نگفتن

اصلا انگار نه انگار

ولی مادره خودشون فوت کرده بود میگفتن باید تا سالگرد سیاه پوش کنی

آرایش نکنه عروس

ولی خودشون سر چهلم مو رنگ شده آرایش اومدن

به نظرم حتی جاری ام قطع رابطه کن

خانواده شوهر آدم حساب نکن همین موضوع دنبالش بگیر و با همشون تموم کن

من که با همشون تموم کردم

من باشم دیگه ب هیچ کدوم نمیرنگم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏