2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 170 پست
هست و مطمئن باش میبینه و میشنوه ولی تویی که داره بهت ظلم میشه و تمام کسایی بهشون ناحقی شده خدا حواسش ...

حقمو بهم نمیده از اول همین بوده زیر این امتحان سربلند نشدم دیگه طاقت ندارم نمیخوام اصلا زندگی رو

خدا نکنه تلاشتو بکن عزیزکممن قرصم خوردم ولی کم بود نمردم این سری خودمو پرت میکنم از پشت بوم پایین مت ...

بخدا من اینکارم کردم، بجان بچه م،، یعنی خودکشی نبودا،، جنون آنی گرفتم، نزدیک تراس بودم،، اصلا نفهمیدم چطور این کار رو کردم،، یهو چشممو باز کردم تو بیمارستان بودم،، هیچی یادم نمیاد فقط با همسرم دعوا کردیم، اون یه سیلی بهم زد و بقیه ش هیچ نفهمیدم،،،،، شانس آوردم جاییم نشکست،، فقط استخونام کوفته شده بود،، یک ماه درد کشیدم قفسه سینه م، دنده هام درد میکرد،، اما خوب شدم،، من از طبقه ی دوم افتادم خیلیم کم نبود ارتفاع،،، نمیدونم شایدم شوهرم هولم داد،، هیچی یادم نمیاد، ولی هیچوقت به این فک نکرده بودم خودمو از بالا بندازم،، چون واقعا از اینکار میترسم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از بچگی حدوده ده سالگی به خودکشی فکر میکردم،و میکنم،، چند مورد اجرا شد،، ولی قسمت نبود بمیرم،،، ه ...

اره منم از ۱۰ سالگی فکر مردن بودم منم همیشه میگم برعکسه

منم قرص خوردم ولی نمردم تو چه کارایی کردی

اره منم از ۱۰ سالگی فکر مردن بودم منم همیشه میگم برعکسه منم قرص خوردم ولی نمردم تو چه کارایی کردی

من ده سالگی سه تا سوزن قورت دادم 😄یبارم سم موش داشتیم، خواستم بخورم وای به زبونم خورد سوختم،، یبار وایتکس و جرم گیر رو قاطی کردم، نفسم گرفت،، همچی کردم ولی نمردم که نمردم

بگردم بخدا پدر منم زیر ی میلیارد بدهی رفته همین که مثل غزه و لبنان سودان نیستیم همین ک مثل جزیره اپس ...

ایشالا از جایی برسه پولش که خودتونم نفهمید و سریع بگذره میدونم درک میکنم سخته ایشالا قلی خودتم خوب میشه

ولی نمیتونم دیگه موفقیتم نمیخوام اصلا نمیدونم باید چه غلطی کنم واسه ایندم

ایشالا از جایی برسه پولش که خودتونم نفهمید و سریع بگذره میدونم درک میکنم سخته ایشالا قلی خودتم خوب م ...

فققققط از اون بالایی کمک بخواه فقط

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

حقمو بهم نمیده از اول همین بوده زیر این امتحان سربلند نشدم دیگه طاقت ندارم نمیخوام اصلا زندگی رو

چرا بهت میده چون تو بنده اشی

خودش تو رو وارد این دنیا کرده و مطمئن باش حواسش بهت هست

ای جانم چه قشنگ واست ذوق کردم ولی من عرضشو ندارم این خانواده دیکتاتور اجازشم نمیدن این بدبختیمم همیش ...

قرعه کشی خونگی میذاشتن بقیه من شرکت میکردم الانم گذاشتم مثلا یه قرعه الان گذاشتم ماهی پنج میلیون صد میلیون و صد تومن من ماه پیش در اومد لباس زیذ اون موقع اینستا اینا نبود به ارایشگاه ها میرفتم میفروختم باشگاه ها سودش خوب بود